‘Ik wil weer aan het werk: Kom maar op met die leuke baan!'

6 april 2014 om 00:00 Activiteiten

AMERSFOORT - De Amersfoortse coach Diana van der Zwet heeft in de maanden maart en april een groepscoaching op de agenda staan met als thema ‘Ik wil weer aan het werk; Kom maar op met die leuke baan!’. Dit aanbod is bedoeld voor iedereen die zonder werk zit en graag weer aan de slag wil. De bijeenkomsten zijn woensdag 19 maart, 2 april en 16 april van 13.00 tot 16.30 uur op locatie De Keientrekker, Hogesteeg 8 in Amersfoort.

,,De cursus is voor iedereen die met en van een groep wil leren en bereid is met een open, kritische blik naar de effectiviteit van zichzelf en anderen te kijken. Over en weer zonder oordelen en met respect voor elkaar”, aldus Van der Zwet. De groep komt drie keer een dagdeel bij elkaar, waarbij de invulling van de dagdelen deels vaststaat en deels bepaald wordt door de deelnemers. Tussen elke bijeenkomst zit twee weken om de inzichten die zijn verkregen te vertalen naar een actieplan.

,, In een maand tijd is er inzicht in het eigen handelen en de effecten ervan, bewustwording van eigen mogelijkheden, kwaliteiten, kracht en invloed door spiegelen van en aan anderen, met als resultaat een doelbewust actieplan.”, legt Van der Zwet uit.

Belangstellenden kunnen een bericht sturen naar info@coachenopresultaat.nl of telefonisch contact opnemen met Diana van der Zwet via telefoon 06-1373 7290.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie