Live muziek met een orkest uit de Keistad

15 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Mogen wij ons aan u voorstellen: de New Manhattan Big Band (NMBB) is een 19-koppig Amersfoorts muziekgezelschap dat al sinds 1991 big band arrangementen uitvoert in diverse muziekstijlen. In 2014 een project willen starten voor instellingen in de ouderenzorg en -huisvesting in Amersfoort en omgeving.

In september 2013 speelde de band voor de bewoners van het woonzorgcentrum Hamersveld-Leusden in het kader van het Dupaco Leusden Jazzfestival. Wij werden getroffen door het enorme enthousiasme van de bewoners en hun familieleden, die deze middag als een groot nostalgisch evenement beleefden, zo is ons plan ontstaan.

Wij willen dit jaar graag een nostalgische tour organiseren voor alle instellingen voor ouderenzorg en ouderenhuisvesting in Amersfoort en omgeving, onder de naam ‘NMBB Sentimental Journey’. Wij verzorgen daarin voor u een avond of middag met:

- Bigband arrangementen uit de jaren 20 tot en met 60, van onder andere Count Basie, Irving Berlin, Shirley Bassey, George Gershwin, Glenn Miller en Sammy Nestico.

- De professionele zangeres Mirthe Bron, die een scala van zangnummers weet te vertolken op een warme en bruisende manier, Summertime, The Lady is a Tramp, Fever en vele andere tophits uit de Jaren 20 tot en met 60 van de vorige eeuw.

Hoe gaat dat allemaal in zijn werk?

De ‘Sentimental Journey’ duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en vindt plaats in uw eigen recreatiezaal/ ontvangstruimte (minimaal 400m2 groot) op een middag of avond die we in overleg met vaststellen. NMBB speelt vrijwel geheel akoestisch (op enkele uitzonderingen na) zodat uw bewoners of cliënten het geluid niet te hard zullen vinden. Koffie, thee of andere versnaperingen regelt u zelf als gastinstelling.

Wat kost dat wel niet?

Een optreden van twee uur kost normaal € 700,-. De ‘Sentimental Journey’ bieden wij u aan voor € 400,- omdat wij door minder geluidsversterking en het wegvallen van zaalhuur en -personeel minder kosten maken. U kunt een deel van de investering zelf terug verdienen, door familie, vrienden en buurtbewoners uit te nodigen, en daar entree voor te heffen. U kunt uw belangstelling kenbaar maken door ons in vanaf hedente bellen of een e-mail te sturen met de vraag om contact op te nemen.

Verder in gesprek?

Stuur een mail naar pr.nmbb@gmail.com of bel 06 49670132 voor meer informatie of een afspraak. Wij hopen u in 2014 te mogen begroeten op onze ‘Sentimental Journey’!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie