klassiek kamermuziek concert

6 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Amersfoort - Op zaterdag 22 februari 2014, om 15.00 uur, vindt in Verpleeghuis De Lichtenberg, Utrechtseweg 293 te Amersfoort een concert plaats, dat in nauwe samenwerking met Stichting Muziek In Huis wordt georganiseerd.

Het ensemble Duo Avramova Bungeroth, bestaande uit Clemens Martin Bungeroth - cello, Ani Avramova - piano, zal een gevarieerd klassiek programma brengen. Het programma duurt 2 maal 30 minuten.

Over de musici: Het duo Avramova Bungeroth speelde voor het eerst samen in het voorjaar van 2009. Ani en Martin kenden elkaar voor het concert nog niet, omdat beiden invielen voor een concert van Stichting Muziek in Huis in Amsterdam. Het was een zeer geslaagd concert omdat het vanaf het begin klikte tussen beide musici, zelfs zonder woorden. Sinds 2013 treden Ani en Martin regelmatig als duo op en hebben zij hun kamermuziekrepertoire samen verder ontwikkeld.

Ani Avramova studeerde piano aan de conservatoria van Sofia (Bulgarije) en Den Haag. Zij treedt in Nederland regelmatig op met zowel klassiek als hedendaags repertoire en is ook een graag gehoorde gaste op podia in Bulgarije, Italië en Frankrijk, waar zij vele prijzen op concoursen won.

Martin Bungeroth studeerde cello aan de conservatoria in Berlijn, Freiburg (Artist Diploma), Keulen (Hochschule für Musik und Tanz) en Aken (master). Hij speelde als solocellist bij Theater Regensburg (Duitsland).

Het concert in Verpleeghuis De Lichtenberg vindt plaats in zaal De Open Hof. De zaal gaat open om 14.30 uur. Verpleeghuis De Lichtenberg is ook te bereiken met openbaar vervoer buslijn 52 en 56 vanaf station Amersfoort.

Gelegenheid om koffie/thee versnaperingen in het Grand café te gebruiken. Entree is gratis, vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.Meer informatie over Stichting Muziek in Huis, haar musici en de volledige concertagenda vindt u op www.muziekinhuis.nl of www.smih.nl.

Volgende SMIH concert alhier is op zaterdag 29 maart 2014.

Kamermuziekconcert zaterdag 22 februari 2014, 15.00 uur

Zaal open vanaf 14.30 uur

Recreatiezaal De Open Hof

Verpleeghuis De Lichtenberg

Utrechtseweg 293

Amersfoort

http://www.lichtenberg.familiekanaal.nl/page/584/buro-doen.html

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie