Start lotgenotengroep voor jongeren

Activiteiten

Humanitas Eemland start in april 2014 met een lotgenotengroep voor jongeren.

Iemand die je goed kent is overleden. Dat is heel ingrijpend. Het kan gaan om je vader, moeder, broer, zus, tante, oom, vriend of vriendin. Als die persoon belangrijk voor je was, kunnen heel veel gevoelens je overvallen. Je kunt je radeloos, machteloos, verdrietig of boos voelen. Of alles tegelijk. Daar kan nog bijkomen dat je het heel moeilijk vindt om er over te praten, of dat je je afvraagt met wie je dat kan doen.

Wanneer een overlijden je van dichtbij is overkomen en je wilt erover praten, dan kan dat. Je bent van harte welkom in de lotgenotengroep voor jongeren, als het overlijden een half jaar of langer geleden is. Praten met leeftijdgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt geeft herkenning. Je gedachten en gevoelens blijken niet vreemd te zijn. Door ze te benoemen en te delen kom je stapje voor stapje verder. Je staat er niet alleen voor.

De groep wordt begeleid door twee ervaren begeleiders. De begeleiders zorgen ervoor dat je vragen aan bod komen en dat iedereen zich veilig kan voelen. De groep komt wekelijks bij elkaar en er zijn 6-8 bijeenkomsten. De bijeenkomsten vinden plaats in Amersfoort aan de Muurhuizen 104. De deelname is kosteloos.

Spreekt je deelname aan de groep je aan? Je kunt ons bellen of mailen voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek: 06 47340299 of jongereninrouw@humanitaseemland.nl. Je kunt ons ook op facebook vinden bij Humanitas Eemland. Informatie over dagen en tijden zullen op de site van Humanitas Eemland (www.humanitaseemland.nl) worden vermeld.

advertentie