Hulp bij aanvragen kwijtschelding

6 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Stadsring51 biedt gratis hulp bij het aanvragen van kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen en zuiveringsheffing Tricijn aan inwoners van Amersfoort die daarvoor in aanmerking komen. Wie bijvoorbeeld een inkomen heeft van rond het minimum kan daarbij baat hebben.

Veel inwoners van Amersfoort hebben de afgelopen periode de aanslagen voor de gemeentelijke belastingen en de zuiveringsheffing ontvangen. Mensen die een inkomen rond het minimum ontvangen, kunnen in aanmerking komen voor gedeeltelijke of gehele kwijtschelding.

Moeite met aanvragen?

De praktijk leert dat mensen vaak moeite hebben met het aanvragen van kwijtschelding. Het kan gebeuren dat daardoor onterecht belasting wordt betaald. Om dat te voorkomen, biedt Stadsring51 hulp aan bij het aanvragen van kwijtschelding van gemeentelijke belastingen en van de zuiveringsheffing.

Kom naar het spreekuur!

Belangstellenden die hier gebruik van willen maken, kunnen hiervoor terecht in het gebouw van Kwintes (voorheen buurthuis De Driehoek) aan de Woestijgerweg 3 in Amersfoort. Dat is de komende weken mogelijke op maandag 24 februari, 3, 10, 17 en 24 maart van 9.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur.

Meebrengen

Voor het invullen van de formulieren heeft Stadsring51 een aantal gegevens nodig. Bij de receptie van de centrale vestiging aan de Stadsring 51 kunt u een lijst met gegevens ophalen, die nodig zijn om de formulieren te kunnen invullen.

Vragen? Neem dan contact op met Stadsring51. Bel naar telefoonnummer 033 -4600 600. Dan kan van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie