Afbeelding
eigen foto / pr

Vestigingen Bibliotheek Eemland worden afhaalbibliotheken

15 december 2020 om 13:26 Activiteiten

AMERSFOORT Tijdens de persconferentie van 14 december is besloten dat bibliotheken alléén open mogen blijven als afhaalbibliotheek. Dat betekent dat leden van Bibliotheek Eemland vanaf dinsdag 15 december om 10.00 uur boeken kunnen afhalen die gereserveerd zijn, meldt Bibliotheek Eemland. De vestigingen in Woudenberg en Bunschoten zijn om 11.00 uur open en die in Achterveld blijft nog even gesloten. 

Ook het inleveren van boeken is toegestaan; hiervoor vraagt de bieb om de boekenbrievenbus te gebruiken. ,,Het is niet mogelijk om in de vestigingen boeken uit te zoeken. Deze week volgt nog aanvullende informatie over de openingstijden op de website en sociale media”, schrijft bibliotheek Eemland.

De online bibliotheek is ook gewoon open voor het lenen van e-books en luisterboeken. Het reserveren van werkplekken is niet meer mogelijk tot en met 19 januari. 

Vanwege de verzwaarde maatregelen van de overheid zijn alle georganiseerde en te organiseren activiteiten (klein en groot) binnen onze bibliotheekvestigingen in ieder geval tot en met 19 januari geannuleerd. Diegene die een kaartje heeft gekocht voor een activiteit, krijgt binnenkort bericht van de bibliotheek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie