Afbeelding
SuperFun

Ontwikkelingen bij Superfun: ‘Hopen Skate Centrale tijdens de herfstvakantie te openen’

12 oktober 2020 om 12:17 Activiteiten

AMERSFOORT Ook voor Superfun is het een moeilijke periode; zo zijn ze drie maanden dicht geweest, is het speelparadijs geen onderdeel meer van Superfun en blijft de Super Challenge hal gesloten. Toch zijn er ook positieve punten te vermelden en één daarvan is de vernieuwing op de bowlingbaan en er komt een Skate Centrale.

door Jeroen van der Veer

Om de kans op besmettingen zo klein mogelijk te houden, heeft Superfun verbouwd. Zo zijn er speciale lampen opgehangen bij de bowlingbaan. ,,Aan de achterkant van de banen hangen speciale UVC germicidal lampen. Deze lampen doden alle bacteriën en virussen direct. Dus als de bal door de goot is geweest is deze meteen ontsmet. Daardoor is het veilig de bowlingballen te delen met je medespelers.”

SKATE CENTRALE Zoals aangegeven is de Super Challenge Hal sinds 27 september gesloten. Deze ruimte wordt omgebouwd tot een skatehal die gaat luisteren naar de naam De Skate Centrale. ,,Het afbreken van de activiteiten in de hal gaat ontzettend snel. Volgende week gaan we ‘de Skate Centrale’ al opbouwen. We hopen dat de hal in gebruik genomen kan worden tijdens de herfstvakantie.”

MONKEY TOWN Sinds 1 juli is het speelparadijs niet meer in het bezit van Superfun. Het bedrijf Monkey Town is nu op deze plek gevestigd en heeft een eigen ingang gecreëerd. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie