Ontspannen gesprekjes, hier nog op onze oude plek
Ontspannen gesprekjes, hier nog op onze oude plek JWLL

AD(H)D-café Amersfoort weer open op vrijdag 9 oktober

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Het AD(H)D-café Amersfoort opent op vrijdag 9 oktober 2020 weer de deur. Totdat verzorgingshuis De Koperhorst qua coronarisico weer veilig groepen kan ontvangen, wijken wij uit naar de zijzaal van de Sint Anfriduskerk, halver­wege de Amersfoortse Berg. Natuurlijk houden ook wij ons aan de Coronarichtlijnen op enig moment, en van bezoekers verwachten wij dat ook. Er worden maximaal 10 mensen in deze tijdelijke ruimte toegelaten, daarom is tijdelijk verplicht dat iedereen zich eerst aanmeldt. Zie onderaan.

Dit café is een maandelijkse ontmoetingsavond voor volwassenen met (belangstelling voor) ADD of ADHD. Een plek om in een ontspannen sfeer ervaringen en tips uit te wisselen en gewoon gezellig wat te drinken.
Ook familie, vrienden en andere belangstellenden met vragen over ADHD of ADD zijn van harte welkom. We hebben een prettige ruimte, alleen voor onze bezoekers.

Impuls & Woortblind, de vereniging voor en door volwassenen met ADD, ADHD, dyslexie en dyscal­culie, ondersteunt en faciliteert het landelijke netwerk van AD(H)D café’s. Voor meer informatie: www.impulsenwoortblind.nl.

De toegang is € 1,- (contant). Tegen bescheiden prijzen (ook contant) zijn drankjes verkrijgbaar en er zijn wat simpele zoete en hartige hapjes. Breng wat kleingeld mee.

Er is een map met ruim 35 verschillende informatieve artikelen, gratis mee te nemen, over ADD, ADHD, Dyslexie, Dyscalculie, Autisme.

Naast een groepje vaste bezoekers komen er elke keer wel één of meer nieuwelingen, die zich al snel welkom voelen met hun vragen of ervaringen. Er zijn genoeg mensen met boeiende verschillen en overeenkomsten, maar het is ook weer niet te druk bezocht. Er is een plezierige, openhartige sfeer op deze avonden. Gelachen wordt er steevast ook!

Wees welkom om een drankje te halen en mee te doen!

AD(H)D-café Keistad, Amersfoort
vrijdag 9 oktober 2020 Van 19.30  tot 22.00 uur
TIJDELIJK ADRES: St Ansfriduskerk, ingang rechts van de hoofdingang.
Jacob Catslaan 28, 3818 WK Amersfoort. Gratis parkeren voor de kerk.
OV: diverse bussen vanaf CS halte Vondellaan; deze laan één blok aflopen, rechtsaf Jacob Catslaan.

Het hierná volgende café: op vrijdag 13 november 2020.

Voor meer informatie, verplichte aanmelding voor elk café, of voor plaatsing op de mailinglist:
adhdcafe1.amersfoort@gmail.com of bij
Jan Willem 0623 777 371.

advertentie
advertentie