Iedereen die op Goede Vrijdag een ei vindt, wint een prijs.
Iedereen die op Goede Vrijdag een ei vindt, wint een prijs. Fluor

Fluor verstopt tien eieren in centrum van Amersfoort

26 maart 2024 om 09:00 Activiteiten

AMERSFOORT Fluor zal een paaseierenzoektocht in en rond het centrum van Amersfoort organiseren. Op Goede Vrijdag, dit jaar op 29 maart, kunnen Amersfoorters vanaf 16.00 uur van start met zoeken. Iedereen die een van de tien eieren vindt, wint een prijs. Om het speuren wat makkelijker te maken, heeft de organisatie een kaart met hints gemaakt.

De spelregels zijn als volgt: Bij een gevonden ei moet de vinder een foto maken van zichzelf en het paasei. Deze kan gestuurd worden naar marketing@fluor033.nl. ,,Zorg dat het nummer op het ei duidelijk in beeld is. En de eieren van dit jaar hebben een extra laag: vergeet vooral niet het ei open te maken”, tipt de organisatie.

Per persoon kan één prijs worden gewonnen. Het heeft dus geen zin om naar meerdere eieren te zoeken. Verder is er aan deze zoektocht geen minimale leeftijd verbonden; iedereen kan meedoen.

Deze kaart met hints is aanstaande vrijdag vanaf 16.00 uur op de socialemediakanalen van Fluor te vinden. Op de Facebookevenementpagina en het Instagram-account staat daarnaast meer informatie over de zoektocht. Zodra er eieren gevonden worden, wordt dat ook hier vermeld.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie