PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Amersfoort

Leerlingen Corderius College vliegen uit naar Japan en Roemenië

Achtergrond
Foto: (Foto: Josha Sietsma)
30 okt. 2022, 08:30
 Tijdens de studiereis naar Japan vertelde de Nederlandse ambassadeur in Tokyo meer over zijn werkzaamheden voor de ambassade.
Tijdens de studiereis naar Japan vertelde de Nederlandse ambassadeur in Tokyo meer over zijn werkzaamheden voor de ambassade.
AMERSFOORT

Op het Corderius College in Amersfoort vonden voor de herfstvakantie sinds lange tijd weer reisweken plaats voor leerlingen uit het voorexamen jaar. De leerlingen konden kiezen uit veel verschillende bestemmingen en activiteiten verspreid over heel Europa zoals wandelen in Schotland of een stedentrip naar Lissabon, Parijs, Berlijn, Rome, Londen, Barcelona of Dublin maar ook Oostenrijk en Normandië stonden op het programma. Ook een studiereis naar Japan en een werkweek in Roemenië behoorden tot de mogelijkheden. 

Van zes tot en met achttien oktober ging een groep leerlingen en docenten op studiereis naar Japan. De leerlingen die mee gingen met deze reis hadden een motivatiebrief geschreven en waren op basis van deze brief geselecteerd. Met enkele bijeenkomsten vooraf werden de leerlingen op de reis voorbereid. Ze brachten onder andere een bezoek aan het ..

Deel dit artikel via:
advertentie