Leerlingen Corderius College vliegen uit naar Japan en Roemenië

30 oktober 2022 om 08:30 Achtergrond (Foto: Josha Sietsma)
 Tijdens de studiereis naar Japan vertelde de Nederlandse ambassadeur in Tokyo meer over zijn werkzaamheden voor de ambassade.
Tijdens de studiereis naar Japan vertelde de Nederlandse ambassadeur in Tokyo meer over zijn werkzaamheden voor de ambassade.

AMERSFOORT Op het Corderius College in Amersfoort vonden voor de herfstvakantie sinds lange tijd weer reisweken plaats voor leerlingen uit het voorexamen jaar. De leerlingen konden kiezen uit veel verschillende bestemmingen en activiteiten verspreid over heel Europa zoals wandelen in Schotland of een stedentrip naar Lissabon, Parijs, Berlijn, Rome, Londen, Barcelona of Dublin maar ook Oostenrijk en Normandië stonden op het programma. Ook een studiereis naar Japan en een werkweek in Roemenië behoorden tot de mogelijkheden. 

Van zes tot en met achttien oktober ging een groep leerlingen en docenten op studiereis naar Japan. De leerlingen die mee gingen met deze reis hadden een motivatiebrief geschreven en waren op basis van deze brief geselecteerd. Met enkele bijeenkomsten vooraf werden de leerlingen op de reis voorbereid. Ze brachten onder andere een bezoek aan het ..

Mis niks, lees alles van Amersfoort


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amersfoort en omliggende plaatsen met De Stad Amersfoort. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Stad Amersfoort lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amersfoort.