Organisatieadviseur van Lysias Advies uit Amersfoort Maarten van Ooijen is wethouder in Utrecht geworden.
Organisatieadviseur van Lysias Advies uit Amersfoort Maarten van Ooijen is wethouder in Utrecht geworden. (Foto: Lysias Advies)

Adviseur Lysias Advies wordt jongste wethouder in Utrecht

1 juni 2018 om 17:06 Nieuws Deel je nieuws

Directeur Magdeleen Sturm: “We feliciteren Maarten van harte met deze stap”

 

AMERSFOORT - Maarten van Ooijen, adviseur bij Lysias Advies en fractievoorzitter van de ChristenUnie is wethouder geworden. “Het is jammer dat ik afscheid moet nemen van dit fantastische adviesbureau, met al die leuke collega’s. Ik ben heel positief over hoe me ik als adviseur bij Lysias heb kunnen ontwikkelen, juist ook in het sociaal domein, waar mijn hart ligt.”

Directeur Magdeleen Sturm: “Bij Lysias Advies vinden we het heel belangrijk dat je maatschappelijk betrokken bent.” Het adviesbureau investeert veel in talentontwikkeling en deskundigheidsbevordering. “Onze junior adviseurs draaien meteen mee in projecten en opdrachten en werken altijd samen in teams, met onze medior en senior adviseurs. Ze maken een steile leercurve door en dat vertaalt zich naar heel capabele, breed inzetbare, enthousiaste consultants.”

'Heel stoer'
Het adviesbureau uit Amersfoort levert beleids- en organisatieadviezen en interim-management in de publieke sector. Van Ooijen is met zijn 28 jaar een van de jongste wethouders ooit in Utrecht. Sturm vindt dat ‘heel stoer’. “En we zijn natuurlijk hartstikke trots dat onze collega wethouder is geworden.”

Van Ooijen was de afgelopen vier jaar fractievoorzitter voor de ChristenUnie in Utrecht, in 2014 en 2018 was hij lijsttrekker. Daarvoor was hij enkele jaren werkzaam als fractiemedewerker. Hij is opgeleid als bestuurskundige en socioloog en werkte tot 1 juni 2018 als organisatieadviseur bij Lysias Advies.

Voor meer info: https://www.lysiasgroup.com/nieuws/



 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie