Interieur Celzusterenkamer
Interieur Celzusterenkamer H. Klein Kranenberg

Ruimte creëren in tijden van Corona

26 juni 2020 om 09:04 Nieuws Deel je nieuws

Op gepaste afstand bijeenkomen, bijvoorbeeld om een training, lezing of voordracht te volgen, is sinds kort weer mogelijk. In deze tijden van Corona vraagt dit wel om aanpassingen, zoals de 1,5 meter afstand die in acht moet worden genomen.

 

Sommige mensen komen bij de uitoefening van hun werkzaamheden of hobby in de knel vanwege de Corona-richtlijnen. Dat geldt bijvoorbeeld voor teambuilders die trainingen verzorgen, maar ook deelnemers aan bijvoorbeeld een leesclub of filosofie-clubje. Zij komen veelal in huiskamers bijeen, die nu in veel gevallen minder geschikt zijn. 

 

Voor degenen die bij de uitoefening van hun werk of hobby worden geconfronteerd met ‘ruimtekrapte’, wil het hofje De Armen De Poth een ruimhartig gebaar maken. Dit betekent in letterlijke zin ‘ruimte geven’ door de eeuwenoude Celzusterenkamer van het hofje gratis beschikbaar te stellen.

 

Herkent u zich in bovenstaande en zou u gebruik willen maken van deze mogelijkheid om de Celzusterenkamer te gebruiken? Neem contact op via Binnenvader Jaap Bodd van hofje De Armen de Poth en hij informeert u graag. info@armendepoth.nl Pothstraat 16 3811 JL Amersfoort

Celzusterenkamer
Interieur Celzusterenkamer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie