Coronaproof vergaderen en flexwerken in De Nieuwe Stad Flexplek
Coronaproof vergaderen en flexwerken in De Nieuwe Stad Flexplek CheeseWorks

De Nieuwe Stad Flexplek heropend na coronasluiting

18 juni 2020 om 08:35 Nieuws Deel je nieuws

De Nieuwe Stad Flexplek in hartje Amersfoort was nog maar kort geopend toen het coronavirus roet in het eten gooide. Met pijn in het hart moest de plek weer gesloten worden. “De eerste ondernemers en flexwerkers wisten ons net te vinden”, vertelt Marike de Meester, projectleider van De Nieuwe Stad. De afgelopen weken is De Nieuwe Stad Flexplek – waar je voor weinig geld een kwalitatieve arbowerkplek of vergaderruimte kunt huren – coronaproof heringericht en zijn de deuren voor vergaderen en flexwerken weer geopend.

Verandering van omgeving
“We merken wel dat veel mensen het zat zijn om thuis te werken”, zegt Marike. “Wij bieden hier in De Nieuwe Stad een goed alternatief voor je keukentafel of zolderkamer; een veilige werkplek met prachtig uitzicht over Amersfoort. Daar krijg je meteen energie van.” Ook voor de horeca in De Nieuwe Stad is het fijn dat mensen weer flexplekken en vergaderruimtes kunnen huren. Aanloop bij Hoog Vuur, Het Lokaal, Zandfoort aan de Eem en Kroast is van harte welkom na de weken van sluiting.

Halve prijs
Door de coronamaatregelen is er natuurlijk wel flink gesneden in hoeveel mensen er in één ruimte mogen. Maar dat zie je dan ook terug in de prijs. “We hebben de kosten voor de vergaderruimtes gehalveerd. In onze grootste ruimte kun je nog met 12 personen terecht. De kleinste is voor 2 personen. Voor bedrijven die wel eens buiten de deur vergaderen is het bijvoorbeeld een leuk moment om De Nieuwe Stad Flexplek een keer uit te proberen nu er een gereduceerd tarief geldt”, vertelt Marike. Voor flexwerkers zijn er nog 26 plekken over nu er 1,5 meter afstand in acht wordt genomen.

Op maandag t/m donderdag van 8.00 tot 18.00 uur zijn de diverse vergaderruimtes en werkplekken te huur. Reserveren kan via de app De Nieuwe Stad; je krijgt dan automatisch te zien welke ruimtes nog beschikbaar zijn. Voor vragen of meer informatie kun je ook altijd contact opnemen met de receptionistes via hetplatform@denieuwestad.nl of 0682312725.

Over De Nieuwe Stad Flexplek
De Nieuwe Stad Flexplek bevindt zich in Het Platform (Oliemolenhof 18) in De Nieuwe Stad, op loopafstand van het station van Amersfoort. De Nieuwe Stad, ooit thuisbasis van de Prodent tandpastafabriek, is getransformeerd tot een dynamische plek waar samenwerking en kennisdeling tot stand komt. Het Platform is dit de eerste toegevoegde nieuwbouw in het gebied en biedt een prachtig uitzicht over Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie