Documentaire Marianne Thieme te zien bij De War

29 februari 2020 om 21:54 Nieuws Deel je nieuws

AMERSFOORT - ‘#Powerplant’, documentaire van Marianne Thieme, is op zondag 8 maart vanaf 14.00 uur te zien bij De War. De vertoning wordt georganiseerd door de Amersfoortse werkgroep van de Partij voor de Dieren. Toegang is gratis.

#Powerplant geeft inzicht in de relatie tussen klimaatverandering en vleesconsumptie. Marianne Thieme was de eerste politica die dit thema agendeerde met de klimaatdocumentaire ‘Meat the Truth’ in 2007. In haar nieuwste documentaire #Powerplant gaat zij in gesprek met wetenschappers over de noodzaak van de eiwittransitie en een economie waarin de grenzen van onze aarde niet langer overschreden worden.

Iedereen is van harte welkom bij de vertoning van #Powerplant. Tijdens een Q&A is er ruimte voor vragen aan sprekers vanuit de Partij voor de Dieren: Hiltje Keller (Statenlid Utrecht), Maarten van Heuven (Utrechts gemeenteraadslid) en Jolande Baudet (werkgroepcoördinator Utrechtse Heuvelrug). Ook is er een gezellige naborrel. Voor belangstellenden is er informatie over de Partij voor de Dieren en hoe (nieuwe) leden kunnen bijdragen aan een plantaardige samenleving.

Praktische gegevens

Wanneer: Zondag 8 maart van 14.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
Waar: Werkplaats De War, Geldersestraat 6, 3812 PP Amersfoort (let op: deze locatie is helaas slecht toegankelijk voor mindervaliden)
Toegang: Gratis, aanmelden verplicht. Stuur een e-mail met als onderwerp ‘aanmelding #Powerplant’ naar amersfoort@partijvoordedieren.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie