Open Senia leesclub over “Otmars zonen” in de Bibliotheek Het Eemhuis.

27 februari 2020 om 13:22 Nieuws Deel je nieuws

Interesse om deel te nemen aan een leesclub, maar de stap nog niet gezet? 

Dan heeft u nu de kans om het eens te proberen. Tijdens de Boekenweek (7 tot en met 15 maart 2020) organiseren Senia leesclubs en de Bibliotheek Eemland op  zondag 15 maart, aanvang 13.30 een “open” leesclub” in de Bibliotheek Het Eemhuis.

 

 “Otmars zonen” van Peter Buwalda staat centraal. Bij deze bespreking wordt gebruik gemaakt van een leeswijzer van Senia. Een leeswijzer omvat een samenvatting van het boek, analyse van literaire aspecten, informatie over de auteur. En discussievragen waarmee je ongeveer 2 uur aan de praat bent.

Lenora Crom van Senia leesclubs, zal het gesprek leiden. Lenora schrijft leeswijzers voor Senia, waaronder ook de leeswijzer over Otmars zonen. Ook houdt ze besprekingen met leesgroepen die inspiratie zoeken, of het eens anders willen doen.

Om optimaal deel te kunnen nemen aan het gesprek, is het een voorwaarde dat u het boek gelezen hebt of aan het lezen bent.

Tijdens de boekbespreking krijgt u ook informatie over de werkwijze van Senia leesclubs en kunt zich aanmelden om deel te nemen aan een leesclub.

 

Wilt u meedoen, dan kunt u zich aanmelden bij liesbeth.ram@senia.nl. U ontvangt de leeswijzer digitaal, zo kunt u zich alvast voorbereiden op het gesprek, waaraan u actief kunt meedoen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie