Jan Jaap de Graeff
Jan Jaap de Graeff Fred Ernst

Lysias Advies heet Jan Jaap de Graeff welkom als associé

5 februari 2020 om 13:14 Nieuws Deel je nieuws

AMERSFOORT - Jan Jaap de Graeff is sinds januari geassocieerd adviseur bij Lysias Advies. De Graeff is onder andere voorzitter van de Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur, die het Kabinet adviseert over onderwerpen in het domein van de fysieke leefomgeving. Met zijn brede kennis en ervaring en zijn relevante netwerk is De Graeff een belangrijke versterking voor Lysias Advies.

Van 2003 tot 2013 was De Graeff algemeen directeur van de Vereniging Natuurmonumenten. Daarvoor was hij van 1995 tot 2003 dijkgraaf van het Hoogheemraadschap Schieland. Eerder werkte hij bij het bureau Milieu en Ruimtelijke ordening van VNO/NCW, de Unie van Waterschappen, Rijkswaterstaat en de WRR.

Inhoudelijke bijdrage leveren

Met zijn brede kennis en ervaring en zijn relevante netwerk is De Graeff een belangrijke versterking voor Lysias. De Graeff over Lysias: “Lysias werkt op bestuurlijk-strategisch niveau aan maatschappelijk relevante opgaven. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen, fungeren als sparring partner voor de adviseurs van Lysias en op deze wijze een inhoudelijke bijdrage leveren aan de vraagstukken waaraan Lysias werkt.”

Magdeleen Sturm, algemeen directeur van Lysias, is blij met De Graeff als associé: “Jan Jaap is uitstekend ingevoerd in het domein van de fysieke leefomgeving. In deze tijd van grote maatschappelijke veranderingen werkt Lysias aan complexe vraagstukken in het publieke domein. Met de brede ervaring en inhoudelijke kennis van Jan Jaap kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat Jan Jaap een goede bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van onze adviseurs en vinden het mooi dat hij zich wil verbinden aan ons bureau.”

Over Lysias Advies

Lysias Advies (Amersfoort, 30 adviseurs) viert dit jaar het 20-jarig bestaan. Het bureau werkt in het publieke domein aan projecten die ertoe doen in de maatschappij. Opdrachtgevers van het adviesbureau zijn het Rijk, gemeenten, provincies, waterschappen, onderwijsinstellingen, GGD’en en andere organisaties die de samenleving dienen. De missie van Lysias Advies is: werken aan een mooier, welvarender, duurzamer en gezonder Nederland, waarin iedereen kan meedoen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie