Dennis Snijders en Eelco Kummer van Emerpark DS Salon Amersfoort
Dennis Snijders en Eelco Kummer van Emerpark DS Salon Amersfoort Jan Cees Dulon Barre

Nu bij DS Salon Amersfoort: de volledig elektrische DS3 Crossback E-Tense

8 januari 2020 om 11:53 Nieuws Deel je nieuws

Nu in de showroom bij DS Salon Amersfoort aan de Hanzebouvard 24 in Amersfoort: de nieuwe DS3 Crossback E-Tense. Deze volledig elektrische variant van de onlangs geïntroduceerde DS3 Crossback maakt al bij de eerste aanblik indruk. De geraffineerde vormgeving, de verfijnde interieurdetails en de hoogstaande rijeigenschappen maken van deze E-Tense variant een buitengewoon interessante nieuwkomer!

Elektrokracht van DS

De E-Tense uitvoering van de DS3 Crossback die bij DS Salon Amersfoort binnenkort verkrijgbaar is vanaf € 43.190,-, rijdt simpelweg fantastisch. Zet de automatische versnellingsbak in ‘D’ en het geruisloze genieten kan beginnen. De trekkracht is fenomenaal en zorgt voor een grandioze versnelling. Met name in de stad en op de buitenweg is dit watervlugge karakter niet alleen heel welkom maar ook erg prettig. Het maakt dat je altijd met een glimlach achter het stuur zit. Met 136 pk en 260 Nm aan trekkracht zal het u qua prestaties aan niets ontbreken. Extra pluspunt: de actieradius. Met ruim 300 kilometer zal deze in verreweg de meeste gevallen ruim voldoende zijn. En mochten de accu’s leeg zijn, dan is het goed om te weten dat je in 30 minuten weer tot 80% kunt bijladen. Al met al een zeer bruikbare auto, deze DS3 Crossback E-Tense!

De DS3 Crossback heeft zowel van binnen als van buiten prachtige stylingelementen. Dat maakt ‘m uniek, apart en exclusief. De ‘Clous de Paris’-ruitvormige styling is consequent doorgevoerd en geeft de auto een uniek karakter. De fantastisch zittende stoelen, de mooie materialen en de verfijnde vormgeving maken van de DS3 Crossback een auto waar je eigenlijk niet meer uit wilt stappen.

Ontdek de DS3 Crossback zelf bij DS Salon Amersfoort

Maar alles begint natuurlijk met instappen. En dat start in het geval van de DS3 Crossback E-Tense al vanaf € 43.190,-. Met de nieuwe 8% bijtellingsregels die in 2020 van kracht zijn, betekent dat een netto bijtelling van slechts € 121,- per maand. Operational lease kan bij DS Salon Amersfoort al vanaf € 528,- per maand o.b.v. 60 maanden/ 10.000 km per jaar. Elektrisch rijden in een mooi gelijnde en hypermoderne auto wordt daardoor bereikbaarder dan u denkt. Kom langs voor een nadere kennismaking bij DS Salon Amersfoort. Eelco Kummers en Dennis Snijders vertellen u graag alles over de DS3 Crossback E-Tense die vanaf maart 2020 daadwerkelijk geleverd kan worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie