De condoleancekamer van de Piramide
De condoleancekamer van de Piramide Gieta van den Hazel

Uitvaartcentrum op bijzondere locatie

6 december 2019 om 10:46 Nieuws Deel je nieuws

AMERSFOORT – De derde belangrijke stap in het zakenleven van Hans Meijerink is een feit. Na de start van zijn bedrijf Meijerink Uitvaartzorg in 2012 en de ingebruikname van het afscheidshuis De Poort in het Soesterkwartier in 2015 beschikt de Amersfoorter nu ook over een nieuwe thuisbasis voor zijn onderneming op een niet alledaagse locatie.

De Piramide is de naam van zijn nieuwe uitvaartcentrum, gelegen op het terrein van Zon & Schild aan de Utrechtseweg 266. Door de decentralisatie binnen GGz Centraal, een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg, zijn op de locatie Zon & Schild veel gebouwen beschikbaar voor alternatief gebruik. Meijerink maakte voor het uitbreiden van zijn groeiende bedrijf daar graag gebruik van.

In het flink opgeknapte gebouw in de bossen van Zon & Schild heeft Meijerink genoeg ruimte voor een mooie entree, een ruime condoleancekamer, een mortuarium voor overledenen, een kantoor en een keuken. Daarnaast beschikt de ondernemer over een opslagruimte achter het hoofdgebouw.

Naast zijn nieuwe aanwinst blijft Meijerink gebruikmaken van het Afscheidshuis De Poort, het historische gebouw van de algemene begraafplaats aan de Soesterweg.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden de website www.meijerinkuitvaartzorg.nl raadplegen.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie