Eigenaar Ruud tijdens de fundraising
Eigenaar Ruud tijdens de fundraising Van Ruud

Eetlokaal Bartho 2.0 verder als 'Van Ruud'

1 oktober 2019 om 12:05 Nieuws Deel je nieuws

Na een verdrietige en turbulente periode pakt gastheer Ruud Blikman van Eetlokaal Bartho 2.0 in Nieuwland de draad weer op. Het onverwachte overlijden van partner Marlies Peters, die tevens mede-eigenaar en grote motor van Bartho was, heeft er zwaar ingehakt. Maar in plaats van het bijltje er bij neer te gooien, heeft Ruud besloten om de droom voort te zetten die hij en Marlies deelden.

Om Ruud te steunen en een flinke duw in de goede richting te geven, is afgelopen zaterdag 28 september een fundraisingavond georganiseerd onder het motto “Vrienden van Bartho: keeping the dream alive!”. De avond werd een doorslaand succes een heeft alle verwachtingen overtroffen. Een grote groep familie, vrienden en (vaste) gasten heeft niet minder dan € 27.770 ingelegd. Dat maakt het voor Ruud mogelijk om een nieuwe koers in te slaan, die afgelopen zaterdag werd afgetrapt met de onthulling van een nieuwe naam: “Van Ruud”.

 “Van Ruud” is een laagdrempelige eet- en drinkgelegenheid in Nieuwland, die voor elke kleine of grote gast iets te bieden heeft. Voor gasten die zin hebben in een goed, snel en betaalbaar hapje eten is het “De bistro Van Ruud”. Gasten die lekker met vrienden, collega’s of familie willen borrelen, gaan naar “De kroeg Van Ruud”. Bijpraten met buurtgenoten, gewoon een bakkie doen, je krantje lezen of een spelletje spelen, doe je gezellig in “De huiskamer Van Ruud”.

De “menukaart Van Ruud” draait om smaakvolle en vooral betaalbare gerechten, met classics als saté, hamburger, spareribs en ossenhaas als middelpunt. Binnenkort worden daar eenvoudige daghappen aan toegevoegd die ook afgehaald kunnen worden. Tot slot wordt ook het “interieur Van Ruud” een beetje aangepast, zodat bistro-, bar- en huiskamergasten altijd een gezellig en intiem plekje kunnen vinden waar ze zich thuis voelen. Redenen genoeg om snel een bezoekje te brengen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie