Henk van Vulpen en Collega Maaikel van Daatselaar nemen de beker en oorkonde in ontvangst!
Henk van Vulpen en Collega Maaikel van Daatselaar nemen de beker en oorkonde in ontvangst! Onbekend

Ambachtelijke Dorpsslagerij derde van Nederland in Spare-ribs Trophy

25 juni 2019 om 10:50 Nieuws Deel je nieuws

De derde prijs in de Spareribs Trophy 2019 is gewonnen door De Ambachtelijke Dorpsslagerij uit Amersfoort. Op 24 juni ontvingen jeroen en Henk van Vulpen de derde prijs voor deze vakwedstrijd, georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagers, in het bijzijn van zijn team. De spareribs van De Ambachtelijke Dorpsslagerij behoren hiermee tot de beste van Nederland. De ambachtelijke dorpsslagerij ontving de prijs tijdens de feestelijke uitreiking op het KNS Inspiratiecongres uit handen van juryvoorzitter, tv-maker en culinaire duizendpoot René Pluijm.

Op basis van een keuring zijn alle spareribs beoordeeld. De jury, bestaande uit de winnaar van vorig jaar slager John van Tilburg, SVO-docent en keurmeester Stichting Expertisecentrum Slagersambacht Ronnie Poeste, Lida Koelewijn van Keurslagerij Koelewijn en juryvoorzitter René Pluijm, heeft alle inzendingen met veel zorg en aandacht gekeurd om tot dit oordeel te komen. Bij de beoordeling wogen alle onderdelen van een lekkere sparerib mee: uiteraard smaak, de geur en kleur, maar ook het uiterlijk.

René Pluijm zei over de spareribs van De Ambachtelijke Dorpsslagerij: "Dit is een echte Amerikaanse sparerib. Vol van smaak, lekker vlees en perfecte garing.
De ambachtelijke dorpsslagerij en het gehele team  zijn ontzettend blij met het behalen van de derde plaats. Jeroen: "Vorig jaar behaalden wij de top tien en dat wij dit jaar de derde plaats binnenslepen is fantastisch!"

Over de Ambachtelijke Dorpsslagerij
De slagerij gevestigd in Amersfoort bestaat al meer dan 20 jaar en is gevestigd in Amersfoort. Onder leiding van Jeroen en Henk van Vulpen, een zeer actieve slagerij, ligt er elke dag een diversiteit aan producten in de toonbank. Een eigen worstmakerij/keuken en een prachtige winkel met een mega dry aged cel als echte eyecatcher. Een indrukwekkend bedrijf waar je zelfs terecht kan voor diverse workshops en kinderfeestjes. Niks is te gek voor deze ondernemers. Daar naast is deze slagrij uniek door zijn bezorgservice, elke vrijdag:  warme spare-ribs + huisgemaakte knoflooksaus voor €12,95 gratis aan huisbezorgd! telefonisch of online te bestellen.

Noot voor redactie: Voor meer informatie neem contact op met Jeroen van Vulpen via 033-4945055/0651517215 of bestel@dorpsslagerij.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie