Huishoudelijke hulp Elisa
Huishoudelijke hulp Elisa YH

Werknemerscoöperatie Helpgewoon zoekt huishoudelijke hulpen!

24 mei 2019 om 12:02 Nieuws Deel je nieuws

Met ingang van 1 januari 2019 is de werknemerscoöperatie  van Helpgewoon Thuiszorg Amersfoort gestart in de gemeente Amersfoort. Helpgewoon Thuiszorg Amersfoort is nog op zoek naar betrokken en ervaren huishoudelijke hulpen die zin hebben om de handen uit de mouwen te steken.

Wat maakt het werken in een werknemerscoöperatie zo aantrekkelijk?

Huishoudelijke hulpen  van Helpgewoon uit o.a  Aalten, Hardenberg en Zutphen ervaren de coöperatie als een positieve werkomgeving met hart voor de cliënten. Zij ervaren dat een werknemerscoöperatie mensen in hun kracht zet en dat zorgt ervoor dat ze ook voor cliënten vaak een stapje extra zetten.

(Elisa) “Als lid van de coöperatie Amersfoort kan ik zeggen dat wij hulp en zorg thuis leveren aan een ieder die daar behoefte aan heeft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en vakmanschap zijn daarbij heel belangrijk . Wij leveren hulp en zorg vanuit het hart.

Als lid van een coöperatie krijg je meer zeggenschap over het werk binnen jouw coöperatie en leer je met elkaar je coöperatie te runnen. Daarvoor mag je ook allerlei trainingen volgen. Als huishoudelijke hulp werk je zonder directie  of management. Daardoor is de overhead lager en gaat het geld voor de zorg ook echt naar de zorg.”

Voor wie werkt de coöperatie?

Iedereen die op zoek is naar particuliere hulp in huis of die een (WMO)indicatie vanuit de gemeente heeft kan van ons huishoudelijke hulp ontvangen.

Heb je interesse om in de coöperatie te werken?

Neem dan gerust contact op via thuiszorg-amersfoort@helpgewoon.nl of 06 83 10 55 98. We vertellen je graag meer. Meer informatie over Helpgewoon staat op de website www.helpgewoon.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie