Robert rent en Jiske in yogapose
Robert rent en Jiske in yogapose Robert Bijl

Nieuw uniek concept: Hardlopen en Yoga in één

25 februari 2020 om 12:24 Overig Deel je nieuws

Op woensdag 8 april start een uniek concept in Amersfoort. Hardlopen en Yoga: een training om kennis te maken met yoga en hardlopen. In zes sessies leren de deelnemers alles over de juiste hardloophouding, ademtechniek en bewust bewegen.

 

Hardlopen en Yoga vormen dé perfecte combinatie om in beweging te komen! Als je begint met hardlopen is het belangrijk om niet geblesseerd te raken. Yoga helpt blessures te voorkomen, zodat je op een veilige manier gaat genieten van actief zijn in de buitenlucht. Hardlopen verbeterd de conditie, geeft energie en je komt meer in vorm. Yoga geeft focus, balans en flexibiliteit. Daarnaast ondersteunen zowel hardlopen als yoga gewichtsverlies. Het activeert de spijsvertering en helpt om je mind-set en doelen helder te formuleren en te halen. Samen buiten bewegen is niet alleen gezellig, het is ook goed voor je humeur. De frisse buitenlucht en groene natuur zorgen voor een ontspannen gevoel en verminderen stress. Wanneer je buiten sport, maakt je lichaam vitamine D aan. Dat is nu precies wat je nodig hebt na een lange regenachtige winter!

 

We beginnen elke training met staande yoga stretches. Met de oefening van ademhaling en een stukje bewustwording van lichaamshouding. Daarna gaan we in het bos lopen. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Het lopen wisselen we af met technische loopinstructies en aandacht voor de  omgeving. We sluiten af met een fysieke en mentale cooling-down. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en advies.

 

Je hebt geen goede conditie of flexibel lijf nodig om mee te doen. Wij leren je de basis oefeningen die je nodig hebt en motiveren jou om in beweging te komen. Samen helpen we je een haalbare doelstelling te formuleren en optimaal te genieten van het samen buiten bewegen. Na deze training heb je dé perfecte basis gelegd voor jouw yoga en hardloop carrière. Daardoor kun je yoga en hardlopen in jouw leefstijl integreren.

 

Over Robert: Robert geeft running therapie en zet mensen in beweging. Robert is een Renner. Hij helpt je om verantwoord en technisch de juiste loophouding te vinden. Hij adviseert in trainingsopbouw en kan je op weg helpen met je eigen hardloop leefstijl en doel. Deskundig deelt hij uit eigen ervaring. Zijn trainingen zijn leerzaam voor iedereen, van beginner tot wedstrijdatleet.

Robert geeft trainingen voor Hardlopen Amersfoort, hardloopvereniging Dolichos en traint het personeel van organisaties zoals Independer.

https://robertrent.nl/

 

Over Jiske: Jiske is Yoga. Bewust leven in aandacht: gedreven, opmerkzaam en doortastend. Ze is toegankelijk, direct en doelgericht. Met praktische aanwijzingen leert ze jou te ervaren hoe fysieke actie ook mentale beweging in gang zet. De Yoga techniek helpt je om in je kracht te staan. Uit het hoofd, in je lijf: lichaam en geest in balans. Jiske geeft Personal Yoga Trainingen en verzorgt yoga lessen bij yogaschool Bindi en sportschool Club Pellikaan Amersfoort. Daarnaast geeft ze yoga sessies in het bedrijfsleven.

https://jaijiva.com/

 

Startdatum eerste groep: woensdag  8 april 2020

Zes trainingen van 60 minuten

Investering: € 60,-

Tijdstip: 09:00 uur tot 10:00

Locatie: Bos Nimmerdor, Amersfoort Zuid

minimaal 10 deelnemers

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie