Vlnr boven: Daan Algra, Jarno Lambert, Thijs Tielkemeijer, Lars Westrik, Frank Manders en trainer/coach Willem van ’t Klooster. Vlnr onder: Jasper van de Woestijne en Daan Merkus
Vlnr boven: Daan Algra, Jarno Lambert, Thijs Tielkemeijer, Lars Westrik, Frank Manders en trainer/coach Willem van ’t Klooster. Vlnr onder: Jasper van de Woestijne en Daan Merkus Forza Hoogland

Volleyballers Forza Jongens C1 derde van Nederland

26 mei 2019 om 10:02 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag vond in Eindhoven het NK volleybal voor jeugdteams plaats.

Na het Kampioenschap JC TOPklasse regio West, mocht het team Forza JC1 opdraven om met de andere drie regio's in Nederland te strijden om het Kampioenschap.

In de poulefase bleek het team van Twente ‘05 veruit de beste te zijn. De overige teams streden om een plek in de finale, dit ging gelijk op. Spannende wedstrijden.

Uiteindelijk mocht Forza de strijd aanbinden met het team van Fusion Rotterdam om de 3e/4e plaats. In een thriller van een wedstrijd trok het team van Forza aan het langste eind en ging er met de winst en de 3e plaats vandoor.

Trainer/coach Willem van ‘t Klooster kijkt met trots terug op afgelopen seizoen waarin de jongens letterlijk en figuurlijk zijn gegroeid en steeds beter kunnen omgaan met spanning en druk. Kampioen in de Topklasse, 2e bij Holland Top, kwartfinale in de beker en nu dus 3e op het NK. Een echt team waarin naast de prestaties ook de vriendschap belangrijk is.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie