ONMK2019 in Amerena “Een leven lang zwemmen” (video)

30 april 2019 om 13:02 Sport/sport Deel je nieuws

Van donderdag 2 mei tot met zondag 5 mei 2019 vinden de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen langebaanzwemmen (50m bad), plaats in het Sportcomplex Amerena.

Vele Zwemmasters zullen het vierdaagse sportevenement opluisteren in het Amersfoortse zwembad met Olympische afmetingen.
Een “leven lang zwemmen” dat is het credo van de KNZB en dat geldt voor meerdere oudere deelnemers bij de Masters.

Dat in het bijzonder bij de vrouwen, Eliane Pellis van de Antwerpse zwemclub Scaldis, die op de openingsdag (donderdag 2 mei) op de 1500m vrijeslag in de categorie 85+ uitkomt.
Taco van Blommestein (1933) van Aquapoldro uit Apeldoorn, ook dezelfde leeftijdscategorie uitkomend maar dan bij de mannen, doet nauwelijks voor haar onder.

De organisatie van het ONMK 2019 is in handen van de Taakgroep Masterszwemmen KNZB in samenwerking met de plaatselijke vereniging ZPC Amersfoort.

Tijdens het afgelopen ONMK 2019 kortebaan in Zwolle, januari dit jaar, sprak Amersfoorter Fred Stam, voor Omroep EVA TV, met onder meer de illustere zwemjournalist Jos van Kuijeren, de Technisch Directeur KNZB André Cats en Kees-Jan van Overbeeke (Sportfotograaf) van de ONMK organisatie, zelf ook deelnemer aan dit Mastersevenement.

VIDEO
https://www.youtube.com/watch?v=pA7qt4TY9Yo


 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie