BAN Clubkampioenschappen 2019
BAN Clubkampioenschappen 2019 H. Wiltschut (BAN)

Volop winnaars bij BAN Badmintonkampioenschappen

18 maart 2019 om 14:22 Sport/sport Deel je nieuws

Badmintonvereniging BAN hield in het weekend van 16 en 17 maart haar jaarlijkse badminton clubkampioenschappen. In diverse categorieën streden junioren, senioren, recreanten en competitiespelers om de felbegeerde titels.

Van zaterdagmorgen 09.00 uur tot zondagmiddag 17.00 uur was sporthal de Icoon het decor van een uitstekend georganiseerde toernooi. Fysio- en manueel therapeut Bülent Carki ondersteunde de sporters met vakkundige behandelingen.

Alle deelnemers, van jong en met slechts bescheiden wedstrijdervaring tot ouder en geroutineerd, leverden vol overgave strijd. Gedoodverfde winnaars, maar zeker ook talentvolle nieuwkomers leverden uitstekende prestaties. De vele belangstellenden leefden hartstochtelijk mee met de sporters en beloonden de fraaie acties en winnaars met daverend applaus. Er waren doorlopend spannende wedstrijden en zwaarbevochten, welverdiende overwinningen, maar zeker ook enkele onverwachte sportieve verrassingen.

Op zondagmiddag reikte de BAN voorzitter aan de winnaars in alle categorieën de medailles uit. Meer informatie en foto’s op de website www.banbadminton.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie