Team SZamen
Team SZamen Sieger van Looijengoed

Samenwerking brengt kennisuitbreiding voor SZamen

9 juli 2018 om 15:10 Nieuws Deel je nieuws

Amersfoort – SZamen is sinds het begin van deze maand de samenwerking aangegaan met Hans Stalenhoef. Met aardig wat werkuren als verzuimbegeleider op de teller brengt Hans een hoop ervaring met zich mee voor deze gecertificeerde arbodienst. Beide partijen verwachten hun dienstverlening verder te optimaliseren.

Hans Stalenhoef is blij met deze samenwerking. “Met het oog op de toekomst wil ik continuïteit bieden bij een professionele HR-partner. Hiervoor heb ik de samenwerking gezocht en gevonden bij SZamen met Sieger van Looijengoed en Joram van Geresteijn als eigenaren. Deze twee jonge ondernemers hebben een mooi bedrijf op het gebied van HR-advies en Verzuimbegeleiding opgebouwd.”

Wie is SZamen?
SZamen is een HR-adviesbureau en richt zich dagelijks op werkgevers, werknemers en opdrachtgevers uit het midden van het land. “Wij geloven dat medewerkers de succesfactor zijn van een organisatie” zegt Joram. Volgens Sieger kan een organisatie pas groeien als de mensen die er werken ook groei doormaken. “Wij kijken naar de context van een organisatie en gebruiken die om ondernemers zo efficiënt mogelijk te helpen.”

 

Gecertificeerde arbodienst
Vanaf 1 juli dient iedere werkgever te voldoen aan de nieuwe eisen van de Arbowet. Deze veranderde wetgeving brengt verplichtingen met zich mee voor iedere werkgever. “Daarom zijn wij een tijd terug een traject gestart waarmee onze dienstverlening wordt getoetst. Vol trots mogen wij optreden als gecertificeerde arbodienst” aldus een zeer enthousiaste Joram. “Ook de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn reeds doorgevoerd in de werkprocessen bij SZamen” aldus Hans.

 

Uitbreiding in Amersfoort
SZamen is gevestigd in Scherpenzeel, Driebergen, Hilversum en sinds begin dit jaar ook in Amersfoort. Hierdoor is het mogelijk om meer ondernemers uit de regio bij te staan in ziekteverzuimbegeleiding en HR-ondersteuning. “De keuze voor Amersfoort is logisch gezien de centrale ligging, de groei van de stad en het gunstige ondernemersklimaat” volgens Sieger, trotse inwoner van Amersfoort Sieger.

 

Hans Stalenhoef & Joram van Geresteijn
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie