Leesclub
Leesclub Ilse Schuurmans

Inspirerende poëziebespreking

13 januari 2022 om 15:36 Lokaal Deel je nieuws

Leescluborganisatie Senia houdt in de Week van de Poëzie (van 27 januari tot 2 februari) een aantal inspirerende poëziebesprekingen. Zo ook in bibliotheek Eemhuis. In de bespreking op vrijdag 31 januari kun je vrijblijvend ervaren wat een Leesclub Poëzie kan inhouden. De bespreking gaat aan de hand van een leeswijzer, zoals dat bij Senia gebruikelijk is. We bespreken het boeiende gedicht ‘Awater’ van Martinus Nijhoff. De leeswijzer waarin het gedicht staat, achtergrondinformatie en gespreksvragen wordt vooraf aan de deelnemers toegestuurd.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op maandagmorgen 31 januari om 10.00 uur. Het adres van Bibliotheek Eemhuis is Eemplein 71. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Het is wel nodig minimaal een week van te voren aan te melden, via liesbeth.ram@senia.nl

De bijeenkomsten zijn geheel coronaveilig. Het aantal deelnemers is beperkt, en door de ruime locatie is het goed mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Bij een aanhoudende lockdown zal de bijeenkomst online gehouden worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie