Ailun Elzenga vertelt een bijzonder kerstverhaal
Ailun Elzenga vertelt een bijzonder kerstverhaal Ontbijt met Beethoven

Muzikale kerstvertelling in De Observant

15 december 2021 om 10:45 Lokaal Deel je nieuws

Kom in de kerststemming met een muzikaal omlijst verhaal verteld door rasverteller Ailun Elzenga.

Op zondagochtend 19 december om 9.30 uur organiseert De Observant een ontbijtconcert. Terwijl gasten genieten van een uitgebreid ontbijt  luisteren ze ondertussen naar een bijzondere geschiedenis en sfeervolle gitaarmuziek. Ailun Elzenga vertelt een waargebeurd kerstverhaal van een vrij onbekende muzikant en het op wonderbaarlijke manier ontstaan van een wereldberoemd lied.

Eind 1700 werd er een jongetje geboren. Net als zijn vader zou hij wever worden maar door samenloop van omstandigheden en door de liefde van zijn ouders werd hem gegund om zijn talent te gaan volgen. Maar durft de jongen dit wel en hoe gaat hij om met deze kans? Kan hij zijn creativiteit ten volle tevoorschijn laten komen? Een biografisch verhaal waarin zichtbaar wordt hoe verassend het leven kan zijn en wat een uitdaging het is om ten volle te leven.

Ailun is een sprankelende en beeldende vertelster. Vertellen is voor haar een manier om het leven te vieren, te doorgronden en te eren. De voorstelling zal muzikaal omlijst worden door gitarist Richard van Schie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie