Ons logo en het logo van 3FM
Ons logo en het logo van 3FM Geen

Hendriks Makelaardij Amersfoort voor Serious Request

13 december 2021 om 11:44 Lokaal Deel je nieuws

Het Glazen Huis staat dit jaar in Amersfoort. Er wordt geld ingezameld voor het Wereld Natuur Fonds. Hendriks Makelaardij Amersfoort steunt de actie van Serious Request om de regenwouden van Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen. Van 1 december tot en met 24 december doneert het kantoor bij iedere nieuwe verkoopopdracht een bedrag van €100,- euro aan Serious Request! 

“Wij vinden het ontzettend leuk dat Serious Request dit jaar terugkeert en dan ook nog in ons mooie Amersfoort, vrijwel tegenover ons kantoor. Natuurlijk willen wij deze actie graag steunen!”, zegt Maurice van Duijn, kantoorleider van Hendriks Makelaardij Amersfoort. “Ons kantoor doneert een bedrag van €100,- euro bij elke nieuwe verkoopopdracht aan Serious Request. In ruil daarvoor kunnen onze opdrachtgevers een nummer aanvragen bij 3FM.”, zegt Maurice van Duijn. 

3FM Serious Request zamelt dit jaar geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 tot en met 24 december draaien 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen 24 uur per dag verzoekplaten voor geld vanuit het Glazen Huis in Amersfoort. Dit zodat het Wereld Natuur Fonds de regenwouden van Zuid-Amerika kan beschermen en herstellen. Gebieden die als een groen schild voor de aarde dienen en klimaatverandering tegengaan. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie