De vastgestelde top 10 CDA-Amersfoort
De vastgestelde top 10 CDA-Amersfoort Annemoon van Hemel

CDA-Amersfoort kiest voor lokaal,betrokken kandidaten

7 december 2021 om 11:45 Lokaal Deel je nieuws

CDA-Amersfoort kiest voor lokaal ,betrokken kandidaten.

De leden van het CDA-Amersfoort hebben op 2 december de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 vastgesteld. Uit de kieslijst blijkt een groot vertrouwen in de huidige fractie, aangevuld met een aantal nieuwe gezichten.

De leden hebben bewust gekozen voor herkenbare lokale inwoners, die makkelijk benaderbaar zijn, inhoudelijk bekend zijn met onze stad en geworteld zijn in de Amersfoortse, Hooglandse en Hooglanderveense samenleving.

Micheline Paffen is per acclamatie opnieuw gekozen tot lijsttrekker. “De Amersfoortse kiezer ziet dat we overal in de stad in gesprek gaan en we met onze moties en amendementen de participatie van de inwoners en ondernemers hoog in het vaandel hebben en het lokale belang vertegenwoordigen. We nemen ons raadswerk serieus, met compassie en zorg voor elkaar”.

De gemeente heeft steeds vaker te maken met complexe vraagstukken rondom de betaalbaarheid van zorg, schaarste van betaalbare woningen voor jong en oud en oplopende uitdagingen rondom gemeentelijke financiën en klimaatverandering. Participatie van onze inwoners, betrokkenheid en hart voor onze stad en dorpskernen staan bij onze kandidaten voorop. Zij aan Zij in Amersfoort, Hoogland en Hooglanderveen.

De vastgestelde top 10 CDA-Amersfoort luidt:

1) Micheline Paffen-Zeenni 

2) Jan de van der Schueren 

3) Alex Engbers 

4) Ben van Koningsveld 

5) Angeliek Noortman-Nieuwendijk 

6) Arie den Ouden 

7) Hans-Dieter de Smit 

8) David de Bruijne 

9) David van Swol 

10) Marijke Versteeg 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie