Social Christmas Ride foto 2020
Social Christmas Ride foto 2020 Imke van de Venne

Social X-Mas Ride voor 3FM Serious Request 2021

25 november 2021 om 13:09 Sport Deel je nieuws

Ben je gek op fietsen en wil je een steentje bijdragen aan 3FM Serious Request?
Doe dan mee aan de Social X-Mas Ride die Keistad Fietsfestival op 19 december organiseert. De Keistad routemeesters hebben een relaxed familierondje (30 km) en twee uitdagende gravel routes (55 of 85 km) in en om Amersfoort voor je uitgestippeld.

De family ride kost slechts € 10 en neemt je mee langs de mooiste plekjes van Amersfoort. Na afloop word je getrakteerd op iets lekkers. Ook aan de allerkleinsten is gedacht; zij kunnen lekker marshmallows boven een vuurtje roosteren. De gravel ride kost € 25 en voert je via de mooiste gravelpaden door het buitengebied van Amersfoort. Een verzorgingspost met eten en drinken voorkomt dat je onderweg met een lege tank geparkeerd staat. Na het passeren van de finishstreep is het nagenieten met een warme hap en een welverdiend Koerspret biertje. De opbrengst van de ride komt uiteraard geheel ten goede aan Serious Request.

Start en finish van de rondritten is in de Nieuwe Stad, aan de zijkant van Het Lokaal. Hier is ook de hele dag een merchandise stand van Keistad Fietsfestival aanwezig - waar je nog last minute kerstcadeaus kan scoren - én een barista die kan toveren met koffiebonen. Ben je uitgefietst en -gekeken? Parkeer je karretje in onze bewaakte fietsenstalling en neem een kijkje bij de 3FM dj’s. Vanuit het Glazen Huis op de Oliemolenhof draaien Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen 24/7 verzoekplaten voor geld. Uiteraard niet voor eigen gewin, maar voor het Wereld Natuur Fonds dat het ingezamelde geld inzet om de regenwouden van Zuid-Amerika te beschermen.

Social X-Mas Ride voor 3FM Serious Request:

- Afstanden: 30 km Familierit en 55 km en 85 km Gravelroute
-Ticketprijs: € 10 Familierit en € 25 voor gravelroutes
- Starttijd: tussen 9 en 11 uur
- Finish: de Keistad stand staat er tot 16 uur  

Start- en finishlocatie: De Nieuwe Stad (Oude Fabrieksstraat)

Koop je ticket online via www.keistadfietsfestival.nl 

De gpx-routes kan je vanaf donderdag 16 december in je mailbox verwachten (kijk ook even in je spambox!).

Keistad Fietsfestival organiseert alles op basis van de geldende regels van het RIVM. Deelname aan de activiteiten is voor eigen risico.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie