Danny Boots, rector 't Atrium
Danny Boots, rector 't Atrium Cees Meijer

Nieuwe rector op ‘t Atrium

22 november 2021 om 10:47 Lokaal Deel je nieuws

Sinds 1 november 2021 is Danny Boots (51) de nieuwe rector op ’t Atrium. Hij werkt ruim 25 jaar met ontzettend veel plezier in het voortgezet onderwijs in verschillende rollen: docent, mentor, remedial teacher, teamleider en als directielid.

’t Atrium heeft met Danny Boots een rector in huis gehaald met veel ervaring in het onderwijs, waarvan de laatste 7,5 jaar als locatiedirecteur bij een middelbare school in Breda. Deze ervaring kan hij goed inzetten voor alle schoolontwikkelingen die vorig jaar op ’t Atrium zijn ingezet. Zo is ’t Atrium dit schooljaar gestart met 2 nieuwe profielen: Atrium International en Talent en krijgen de leerlingen door de tweejarige brugklas meer tijd om uit te vinden op welk niveau (mavo, havo, vwo) zij hun middelbare school willen afsluiten.

Danny Boots:” Verleg je grenzen is al jaren het motto van ‘t Atrium. Met ons flexrooster, de 2-jarige brugperiode en de drie profielen leren we onze leerlingen hun grenzen op te zoeken en steeds een stukje verder op te rekken. Op die manier bereiden we onze leerlingen écht voor op het verdere leven en hun deelname aan de maatschappij. Ik zie er erg naar uit om de komende jaren grensverleggend aan de slag te gaan met en voor leerlingen en medewerkers op deze mooie school.”

Over ’t Atrium 
‘t Atrium is een openbare school voor mavo, havo en vwo in Amersfoort, in de wijk Schothorst. We onderscheiden ons niet alleen door de kwaliteit van het onderwijs en een fijne leeromgeving., maar vooral door de extra’s die we bieden. Zoals een tweejarige brugklas, een flexrooster en keuzes uit drie uitdagende plusprofielen: Sportklas, International en Talent. Hierdoor en door de diversiteit van activiteiten biedt de school ambitieuze en sportieve leerlingen diverse en uiteenlopende mogelijkheden, zodat zij meer uit hun middelbare schoolcarrière kunnen halen. Meer weten? Kom dan naar ons Open Huis op 15 januari en meld je aan voor één van de informatieavonden via www.t-atrium.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie