Wie wordt Maestro van Amersfoort?

26 oktober 2021 om 18:53 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 6 november presenteert  het Concertorkest van de 95 jarige Chr. Muziek- en Showband Juliana de eerste editie van ‘Maestro van Amersfoort’. De muzikale strijd begint die dag om 20.15 uur. De opzet van de avond is soortgelijk aan het bekende TV programma “Maestro”.

Medeorganisator Kees Jan van Loveren: “ Dit wordt een muziekfeest en geweldig avondje uit voor jong en oud. Het Concertorkest Julia zal door maar liefst 8 bekende Amersfoorters worden gedirigeerd. De uitdaging wordt aangegaan door journalist Remco Reiding, horecaondernemer Derk Koetje, commercieel manager Arie Lengkeek, stadsdichter Nynke Geertsema, winnaar van Heel Holland Bakt Anna Yilmaz, dominee Gerard Kansen, programmamaker Jaap Gunnink en onze burgemeester Lucas Bolsius.  Alle deelnemers zijn zich al maanden aan het voorbereiden samen met hun coach Wilbert van Arendonk, de dirigent van het Concertorkest. Ze hebben ook al een repetitiemoment met het orkest gehad. Dat was spannend voor hen maar allemaal lieten ze zien dat ze er klaar voor zijn. Ze zullen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Natuurlijk kan er maar 1 de winnaar zijn die zich dan Maestro van Amersfoort mag noemen. Het wordt echt een geweldige avond”.

Naast het optreden met de kandidaat maestro’s zal het Concertorkest ook nog enkele nummers ten gehore brengen waarin de veelzijdigheid van het orkest goed naar voren zal komen. De avond wordt spelend en zingend afgesloten met de mars “Stad Amersfoort”.

Het concert is in de theaterzaal van Flint in Amersfoort. Kaarten a € 15,00 zijn te bestellen via de website www.flint.nl

Deelnemers Maestro
Concertorkest Juliana
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie