Jett Rebel
Jett Rebel Kay Nambiar

Alleskunner Jett Rebel in Flint

15 oktober 2021 om 10:16 Lokaal Deel je nieuws

Op dinsdag 26 oktober is Jett Rebel live in Flint te zien. Met deze derde solo theatertour blijft Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel, heel dicht bij zichzelf: een man en zijn muziek. In de voorstelling zien bezoekers alle facetten van die muziek: eerlijk en puur, zonder opsmuk. Verwacht het onverwachte van alleskunner Jett Rebel.

De in Baarn opgegroeide Jelte Tuinstra speelt voldoende instrumenten om de nummers die hij schrijft volledig zelf in te spelen. Voordat Jelte solo ging in 2012 maakte hij deel uit de bands Valerius en The Souldiers. Sindsdien gaat hij door het leven als Jett Rebel en speelt verscheidende theatershows. De Telegraaf vatte zijn vorige theatershow in één woord krachtig samen: “Magisch!”. Dat zal nu ongetwijfeld weer zijn. Beleef een muzikale reis met… Jet Rebel.

Kaarten

Kaarten voor Jett Rebel zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie