kunstenaar met ingepakt werk
kunstenaar met ingepakt werk Jitske Bakker

Ook voor jou

13 oktober 2021 om 18:39 Lokaal Deel je nieuws

Als Amersfoorter maak je kans op een gratis kunstwerk van Jitske Bakker!

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het zou zijn om een kunstwerk voor jezelf te hebben en van echt dichtbij te kunnen bekijken? Ben jij nieuwsgierig naar het werk van de Amersfoortse kunstenaar Jitske Bakker of ken je haar al en zou je je graag laten verrassen door iets nieuws van haar hand? Zonder daar de deur voor uit te hoeven of te betalen?

Jitske Bakker maakt doorgaans tekeningen en ruimtelijk werk met papier, waarin het blijvend kunnen ontdekken en verwonderen voor haar van wezenlijk belang is. Zij vindt het essentieel in zowel het maken als beleven van kunst om open te staan voor het onverwachte en niet alles te willen controleren. Daarom geeft zij zich over aan een intuïtief proces waarin zich verrassingen voordoen.

Nu wil zij ook graag bij jou de interesse in kunst onderzoeken op basis van nieuwsgierigheid naar iets dat nog onbekend is en moet worden onthuld. Daarom is ze van plan om tien kunstwerken gratis weg te geven aan 10 Amersfoorters die de beste motivaties insturen. De kunstenaar vraagt om in de motivatie aan te geven wat jou enthousiast maakt om het onverwachte bij jou thuis blijvend een plekje te geven. Omdat ‘het onverwachte’ het centrale thema is in dit project, houdt de kunstenaar tot de uitreiking geheim hoe deze nieuwe werken eruit komen te zien.

Om kans te maken op 1 van de 10 werken die zij speciaal voor dit project maakt, hoef je alleen een korte motivatie te schrijven in het Nederlands of Engels.

De Amersfoorters die de 10 beste, meest originele en verrassende motivaties sturen zal Jitske Bakker de volledig ingelijste werken persoonlijk thuis komen bezorgen.

Stuur je motivatie voor 31 oktober 2021 naar: onverwacht@jitskebakker.nl

En vermeld daarbij je volledige naam en adres (straatnaam, huisnummer en postcode) in Amersfoort.

Meer informatie / more information: www.jitskebakker.nl/onverwacht

Mogelijk gemaakt door de Flitsimpuls regeling van Gemeente Amersfoort

#motivatie #project #kunstwerk #amersfoort #ontmoeting #onverwacht

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie