deelnemers trotseren regen
deelnemers trotseren regen J.M. Kreijne-Bosman

Er gaan er weer op uit met onze Zonnebloem gasten!

11 oktober 2021 om 17:49 Lokaal Deel je nieuws

Bezoek dierenpark Amersfoort op dinsdag 5 oktober met 32 Zonnebloem gasten,  i.s.m. met Woning Corporatie Portaal.

Rond 13.30 uur brachten 10 chauffeurs onze gasten naar het dierenpark, daar stonden de  medewerkers van de verschillende vestigingen van Portaal, al klaar om iedereen op te vangen en te verwelkomen.

Elke Zonnebloem gast nam plaats in speciaal daarvoor gehuurde, luxere, rolstoelen en werden van een plaid en een regencape. De eerste wandeling was richting de Buitenplaats, het terras waar de  middag met heerlijke koffie of thee en appeltaart met slagroom, van start ging. 

Jammer genoeg was het al wel een beetje gaan spetteren en toen iedereen op stap was gegaan om het dierenpark te verkennen begon het pas echt te regenen

De meeste mensen zaten ingepakt in de blauwe regencape’s waarop één van de begeleiders zei: “we zijn op stap met allemaal Smurfen”, gelukkig kon iedereen er nog wel om lachen.

Rond half vier kwamen de gasten weer binnen “druppelen” bij het restaurant, duidelijk eerder dan verwacht…… na wat wachten konden de vrijwilligers weer de drankjes verzorgen voor de deelnemers. Na wat overleg, omdat een aantal mensen het echt koud had, mochten we ook binnen gaan zitten. Er moest wel eerst gecontroleerd worden of iedereen was ingeënt tegen Covid. Nadat er gezellig was bij gekletst en de drankjes genuttigd, was het alweer tijd om naar de uitgang te wandelen. Ondanks alle regenval was het toch een hele gezellige middag geweest. Ook alle begeleiders van Portaal waren heel enthousiast over de middag. Na een hartelijk afscheid van hen en de Zonnebloem gasten, hebben de Zonnebloem vrijwilligers de natte boel bij elkaar geraapt en opgeborgen. Met een goed gevoel zijn we naar huis gegaan.

Dank aan alle medewerkers die een steentje hebben bijgedragen om er een gezellige middag van te maken.

We waren met 36 begeleiders van Portaal +  31 gasten + 4 vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Hoogland en Nieuwland.

Aanbieder Portaal dierentuin middag voor Zonnebloem gasten Hoogland en Nieuwlanden
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie