Etalage Pearls & Roses
Etalage Pearls & Roses Dekker Creative Design

pearls & roses viert 10-jarig bestaan

7 oktober 2021 om 22:10 Lokaal Deel je nieuws

De boetiek in tweedehands dames merkkleding, Pearls & Roses viert in de week van 13 oktober haar 10-jarig bestaan. Kom dat meevieren, want wie jarig is trakteert.  

Pareltje 
In oktober 2011, ben ik,  Rhedi Dekker, de winkel gestart. Wat 10 jaar geleden begon als een droom, is werkelijkheid geworden. De droom was om een sfeervolle plek te creëren waar de klanten in alle rust kunnen struinen tussen kleding die lekker praktisch, elegant, of sportief is. Door onze trouwe klanten krijgen we vaak hele mooie stukken merkkleding aangeboden zoals MarcCain, Claudia Sträter of King Louie. Bovenal vind ik het belangrijk om klanten te kunnen helpen waar ze zich goed in voelen.  

Duurzaam 
Dit alles wilde ik op een duurzame manier realiseren. Ja duurzaam, zelfs 10 jaar geleden al. Natuurlijk krijgt de kleding een nieuw leven, maar ook wanneer ik het zorgvuldig voor je verpak is dat nooit een extra belasting voor het milieu. Wij gebruiken geen plastic tasjes, uitsluitend papier.

Uiteraard hopen we dat zo veel mogelijk kleding een nieuwe eigenaar vindt. Indien dat het geval is, dan ontvangt de brenger een deel van de opbrengst. Mocht dat echter niet het geval zijn, dan kan de inbrenger van de kleding na 6 weken beslissen of ze de kleding weer terug willen of dat ze het doneren. Pearls & Roses schenkt de kleding dan aan een goed doel. Zo vindt het altijd een mooi plekje en de cirkel is dan rond wat betreft duurzaamheid en recycling.

En ‘last maar zeker niet least’ is Pearls & Roses een plek waar het sociaal aspect hoog in het vaandel gedragen wordt. We kennen veel van onze klanten bij naam en houden ook graag dat persoonlijke contact. Daarom willen we deze mijlpaal ook graag met jullie vieren. Met de huidige klanten van de afgelopen 10 jaar en met nieuwe klanten die we in de komende jaren mogen verwelkomen.  

Feestweek 
Van 13 t/m 16 oktober vieren we dit alles een hele week. Ben je klant, was je ons misschien even uit het oog verloren of wil je ons graag leren kennen en deze mijlpaal meevieren? Kom dan langs in onze jubileumweek tussen 11:00 en 16:00h  Leusderweg 256 Amersfoort. We hebben een cadeautje voor je klaar liggen en ontvangen alle klanten met koffie/thee en iets lekkers.  

 Pearls & Roses 

Leusderweg 256 Amersfoort 

www.pearlsenroses.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie