Fitness 365 bestaat 15 jaar !

27 september 2021 om 14:25 Sport Deel je nieuws

Sportschool Fit2Move/Fitness365 viert 15 jarig jubileum


“Wat gaat de tijd toch snel” aldus medewerkster Wendy van der Pol, medewerkster van het eerste uur. “Zo sta je nog inschrijvingen te doen tussen de bouwmensen voor een nieuw te openen sportschool en zo vier ik tegelijk met de club ons 15 jarig jubileum”

Op 1 oktober 2006 opende sportschool Fit2Move haar deuren in Hooglanderveen. Dat de behoefte op dat moment groot was naar een nieuwe fitnessclub was wel duidelijk. Mensen schreven zich in zonder dat ze überhaupt iets van de club hadden gezien of ervaren. De fitnessclub aan het Disselplein 4 vertrok dus direct goed uit de startblokken. In de jaren erna ontwikkelde de gym zich tot een begrip in de regio en bewoog de club zich mee met de laatste trends op fitnessgebied. Het was een komen en gaan van leden. Dankzij de gemoedelijke sfeer binnen de club zijn er ook nog steeds leden die al sinds het openingsjaar lid zijn. Sjors Jassies (club manager): “We proberen zo goed mogelijk onze leden te begeleiden, te kennen en uiteraard te blijven motiveren om in beweging te blijven. Afgelopen jaar is maar weer gebleken hoe belangrijk sporten voor je is” doelend op het coronajaar. 

In 2017 is Fit2Move een samenwerkingsverband aangegaan met Fitness365. Hierdoor konden na ruim 10 jaar een aantal extra noodzakelijke investeringen worden gedaan, waaronder bijvoorbeeld nieuwe fitnessapparatuur. Naast een nieuwe naam met bijbehorende logo en een andere kleurstelling, bleef er ook veel bij het oude zodat de leden vooral nog steeds het “onze club gevoel” bleven behouden.

“Het afgelopen jaar was ook voor de fitnessclub misschien wel de zwaarste periode sinds oprichting.” aldus Sjors, “Uiteraard had iedere club met de sluitingen te maken als gevolg van de maatregelen me betrekking tot Covid. Ik weet vanuit de branche dat veel clubs nu te koop staan of zelfs hun deuren hebben moeten sluiten. Dankzij onze vaste groep trouwe leden, hebben wij kunnen overleven en hebben wij sinds mei onze deuren weer kunnen openen. 

Fitness365 (voormalig Fit2Move) aan het Disselplein 4 in Hooglanderveen viert op 1 oktober a.s. haar 15 jaar bestaan met een aangepast programma in de vorm van een opendag en iedereen is dus welkom.

De club is deze dag geopend van 06:00 t/m 21:00 uur.  
Voor meer informatie kijk op de website www.fitness365.nl 
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie