Deborah Carter & Zandscape
Deborah Carter & Zandscape Aangeleverd

Jazzzangeressen op binnenplaats Observant

17 september 2021 om 11:09 Lokaal Deel je nieuws

Binnenkort kan je genieten van optredens van twee bijzonder oorstrelende zangeressen op de binnenplaats van De Observant. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Observant.

Zondag 26 september treedt SaraLee Vos op. Een zeer veelzijdige zangeres die haar stem instrumentalistisch gebruikt en haar wortels heeft in de jazz. Ze maakt zich op voor een project waar ze haar passie in kwijt kan. Een album met souljazz als leidend thema. Vanuit de inspiratie, de sound en het gevoel van de gospel op zoek naar bijzondere standards en moderne popstukken met een bijzondere boodschap, zoals van Joni Mitchell en Jimi Hendrix, met warmbloedige afro en bruisende bop.

Woensdag 29 september komt Deborah J. Carter met Zandscape naar Amersfoort. Zij is een internationaal actieve jazzvocaliste met diverse albums op haar naam. Bij dit concert wordt repertoire te horen gebracht variërend van Deborah’s interpretaties van jazz standards tot eigen werk en jazzbewerkingen van o.a. songs van The Beatles. Deborah wordt begeleid door Zandscape, de groep van bassist Mark Zandveld, met wie ze een live CD opnam. Met vibrafonist Gunnar Graafmans, gitarist Jeen Rabs, en drummer Jurjen Bakker, heeft deze combinatie een uniek transparant geluid.

Stadspodium de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.observant.nl

SaraLee Vos
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie