Judith Nijland
Judith Nijland Aangeleverd

Jazz op binnenplaats Observant

7 september 2021 om 10:39 Lokaal Deel je nieuws

In september zindert het op de binnenplaats van de Observant met fijne jazzvocalen en muzikaal vuurwerk door jonge jazzcats. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Observant.

Zondag 12 september brengt zangeres Judith Nijland met haar band een spannende variatie aan jazznummers. Van verjazzde ABBA songs, tot jazzstandards in het Latijn. Allemaal met een eigen verhaal en met liefde voor jazz gespeeld en gezongen. Judith studeerde jazz-zang aan het conservatorium in Den Haag, na een afgeronde opleiding Grieks en Latijn. Op dit moment werkt ze aan haar zesde album, Carmina Latina, met jazz in het Latijn. Mis deze middag vol verrassingen niet!

Woensdag 15 september presenteert The New Composers Pool de jonge jazzcomponist uit Den haag en omstreken. Voor deze gelegenheid wordt er speciaal een toporkest samengesteld met de grootste nieuwe talenten uit de jazzmuziek van dit moment. Het orkest staat onder leiding van Ben van den Dungen. Hij speelt deze avond onder andere met trompettist Tom Ridderbeekx, saxofonist Donald Simoen, pianisten Sebastiaan van Bavel, Robert Koemans en Jelle van der Meulen en bassist Tomek van Leeuwen.

Stadspodium de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.observant.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie