De Zwoele Zomerse Filmavond met de film La Vita È Bella

4 september 2021 om 10:56 Lokaal Deel je nieuws

Wegens succes organiseren de Vrienden van St. Martinuskerk op zaterdagavond 18 september a.s. een Zwoele Zomerse Filmavond in De Pastorietuin. Op deze avond wordt de monumentale film: La Vita È Bella vertoond.

Het verhaal van deze film: Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een Italiaanse man met zijn vrouw en zoontje afgevoerd naar een Duits werkkamp.
Om het kind het vooruitzicht van een zekere dood te besparen, stelt hij de reis voor als een spel, waarin je prijzen kunt winnen. De man gelooft er heilig in dat hij de geestelijke gezondheid van zijn zoontje kan redden en gaat vastbesloten door met toneelspelen, zelfs wanneer ze in het kamp zijn aangekomen en keihard moeten werken.

Deze film duurt 2 uur en 9 minuten
Voor deze avond kunnen we maximaal 100 gasten ontvangen, want we houden in deze Coronatijd voldoende afstand van elkaar.
 VOL = VOL!
LET OP: De toegang is gratis en u moet een vaccinatiebewijs of testbewijs kunnen laten zien via de CoronaCheck app of op papier!
 
Wij vragen om een vrijwillige bijdrage! Als de weersverwachtingen niet goed zijn, dan moeten we deze Zwoele Zomerse filmavond helaas annuleren.
Noteer deze datum en tijd alvast in uw agenda en kom gezellig zwoelen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie