Copperline
Copperline Aangeleverd

Jazz en klassiek op binnenplaats Observant

20 augustus 2021 om 09:37 Lokaal Deel je nieuws

Deze zomer geniet je bij de Observant van muziek op de binnenplaats. Geniet van fijne jazz met een drankje of van verrassende klassieke muziek met een heerlijk ontbijt. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Observant.

Zondag 29 begint met gitaarspel van Peter Floor. In zijn programma met de titel “Hands Free” worden, naast eigen stukken, composities van o.a. Francisco Tarrega, Federico Moreno-Torroba en Leo Brouwer ten gehore gebracht. Heerlijk wakker worden met een uitgebreid ontbijtbuffet.

Die middag staat SANNAVAN op het podium. De band bestaat uit de fine fleur van de Nederlandse jazzwereld. Naast naamgeefster Sanna van Vliet (zang en piano) zijn dit Marius Beets op contrabas, gitarist Ed Verhoeff en drummer Marcel Serierse. Sanna van Vliet laat met deze formatie een nieuw geluid horen. De band speelt populaire klassiekers voorzien van fris jazz-elan. Een groovy en veelzijdig programma van artistiek entertainment.

Woensdag 1 september brengt de Amersfoorts band Copperline het schitterende repertoire van James Taylor. De band, die is opgericht door de Amersfoortse zanger/gitarist Maarten Russchen, kende haar debuut voor de Corona crisis en pakt de draad nu weer op. Daarbij is het repertoire uitgebreid met stukken van tijdgenoten, zoals Carole King en Carly Simon, vertolkt door de zangeressen Gaby Kaihatu en Lucette Snellenburg.

Stadspodium de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.observant.nl

SANNAVAN
Peter Floor
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie