Pim & Pom
Pim & Pom Sander Verhoeven Media Producties

Ook familievoorstellingen op woensdag in Openluchttheater033

23 juli 2021 om 10:47 Lokaal Deel je nieuws

Op de zondagen staat deze zomer een serie mooie kindervoorstellingen geprogrammeerd in het Openluchttheater033. In augustus is ook iedere woensdagmiddag een leuke familievoorstelling geselecteerd.

Zondag 1 augustus komt Valentijn Productiehuis naar Amersfoort. Om 10:30 uur spelen de poppenspelers de voorstelling Dierendorpje. Het gelijknamige boek van Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee komt tot leven. Een vertelster, een muzikant en de dieren uit het dorpje spelen een muzikale en beeldende voorstelling waarin associatieve verhaaltjes verteld worden. De voorstelling is voor iedereen van 3 jaar en ouder.

Woensdag 4 augustus komen Mario & Saffira naar het theater en ze nemen Pim & Pom mee. Wie kent ze niet?! Pim de ondeugende en Pom de wijze kat, de twee vrienden zijn onafscheidelijk. Pim & Pom beleven samen met hun buurkind een muzikaal, interactief en leerzaam avontuur. Wat is er gebeurd? Wat een bende van brokjes! Buurkind is nieuwsgierig en gaat samen met het publiek op onderzoek uit. Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met Pim & Pom. De voorstelling begint om 14:30 uur en is voor iedereen vanaf 2 jaar.

Het theater is ruim van opzet en de voorstellingen zijn kleinschalig. Zo kunnen de bezoekers zich gemakkelijk aan de coronarichtlijnen houden. Er is ruimte voor een beperkt aantal bezoekers.

Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De entree is € 8,00. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is. Tip: neem een kussentje mee, dat zit wel zo lekker!

De hele zomer is er iedere zondag een voorstelling om 10:30 uur. In augustus zijn er ook voorstellingen op woensdagmiddag om 14:30 uur. Als er veel belangstelling is worden de voorstellingen op dezelfde dag nogmaals gespeeld. Het hele programma is te bekijken via de website van het Openluchttheater033 (www.openluchttheateramersfoort.nl)  

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

Dierendorpje
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie