Corazon Express
Corazon Express Tekening van Cees Sketches

Rondreizend festival Corazon Express creëert verbinding in 10 Amersfoortse wijken.

22 juni 2021 om 18:28 Lokaal Deel je nieuws

Het liefste festival van Amersfoort. 

Corazon gaat on tour! Reis je mee? Vanaf 3 juli reizen we twee maanden lang naar 10 groene plekken en parken in Amersfoort, waaronder Park Schothorst, Kai Park Vathorst en Park Randenbroek. Ieder weekend staan we érgens in de stad, op zaterdag en zondag van 10-20 uur. De vrijdag eraan voorafgaand organiseren we een wijkdiner voor de direct omwonenden. We willen met dit festival weer verbinding creëren.

We nemen onze tot treinwagon omgebouwde foodtruck mee, spelletjes, een podium en een grote stapel kleedjes. Op de kleedjes kan je lekker zitten. Op ons podium zie je theater- en dansvoorstellingen en je kan meedoen met yoga, teken- en dansworkshops en andere muzikale activiteiten. Een beetje cultureel, en een beetje spiritueel. Zo organiseren we ook een cacao ceremonie en een blote voeten dansfeest (Nataraj). 

Om de foodtruck heen zijn allerlei doorlopende activiteiten, zoals de ‘peuterplusclub’, schminken, henna tatoeages, sieraden maken en een TikTok Academy. Voor de (podium)activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Een kleedje kan je van tevoren reserveren. Dat is helemaal gratis. Het is fijn en verstandig als je je aanmeldt voor een specifiek programmaonderdeel. Dat kan via: info@corazonexpress.nl.

Bekijk ons programma op de website www.corazonexpress.nl of volg ons via Facebook en Instagram @corazonexpress.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie