Vrijwilligers gevraagd activiteiten en chauffeurs King Arthur Groep Amersfoort

21 juni 2021 om 11:24 Lokaal Deel je nieuws

Lijkt het u leuk om iets te betekenen voor onze ouderen? 
King Arthur Groep zoekt vrijwilligers voor verschillende activiteiten op Ontmoetingscentrum Amersfoort (Spinetpad 2, Zielhorst)

Vrijwillige CHAUFFEURS
Het gaat om het halen en brengen van ouderen, met beginnende geheugenproblemen en dementie, naar ons ontmoetingscentrum. Wij hebben een eigen bus waar u met een gewoon rijbewijs in mag rijden. Heeft u hart voor mensen met dementie, bent u in het bezit van een rijbewijs en heeft u een paar uur in de week over? Dan bent u DE VRIJWILLIGER die wij zoeken!
 

Vrijwilligers ACTIVITEITEN die het leuk vinden om voornamelijk op woensdag en vrijdag bij het Ontmoetingscentrum Amersfoort te helpen met de dagelijkse activiteiten. Na een kennismaking kunt u een aantal keer meelopen zodat we elkaar leren kennen. 
Vindt u het leuk om met een deelnemer in gesprek te gaan, een spelletje te doen, te knutselen of wilt u graag koken met en voor de deelnemers? Of liever helpen bij onze nieuwe projecten zoals de “de groene vingers” of de wandelclub? Bij ons mag en kan er veel.

Bent u enthousiast? Bel voor meer informatie of een kennismakingsgesprek met Nicoline of Samantha op 06-41114092. Mailen kan ook: ocamersfoort@kingarthurgroep.nl.
Meer informatie over de King Arthur Groep kunt u lezen op www.kingarthurgroep.nl
U bent van harte welkom en de koffie staat voor u klaar!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie