Dj IRADI @ Ecstatic Dance Amersfoort outdoor edition
Dj IRADI @ Ecstatic Dance Amersfoort outdoor edition Mira van der Veen

Ecstatic Dance Amersfoort

16 juni 2021 om 10:42 Sport Deel je nieuws

We mogen weer dansen! Dit doen we bij stadsstrand Zandfoort aan de Eem. We gooien de deuren lekker open en de loungebanken naar buiten.

Ons Team
Dj Iradi behoeft misschien geen introductie, maar krijgt deze toch: Deze dj en producer is een van Neerlands beste Ecstatic Dance dj’s en wordt wereldwijd gevraagd. Nog voordat hij afreist naar Roemenië, om daar te draaien, draait hij 23 juni bij ons.
Hij wordt ondersteund door Sanna Holdert. En wat is zij niet? Dansteacher, lichaamswerker, ondernemer, meditatietrainer, coach, masseuse.

Door deze twee kan je je onbekommerd mee laten voeren. En wat zijn we daar aan toe.

Wat is Ecstatic Dance?
Ecstatic Dance is een vrije dansvorm overgewaaid uit Hawaii en via California naar Nederland gekomen. Het hoofdelement is vrijheid. Je bent vrij om te dansen zoals je wilt op de lekkerste beats tijdens een twee uur durende dj-set van de allerbeste dj’s. De avond wordt kort ingeleid en afgesloten door een host. Tijdens een dansavond kom je in een vorm van extase, zonder gebruik van alcohol of drugs. Tijdens de dansavond praten we niet.

Wanneer?
In principe iedere woensdagavond in de oneven week organiseren wij Ecstatic Dance in zaal Bloemendaal bij stadsstrand Zandfoort aan de Eem van 19:30 tot 22 uur (graag vóór 20 uur aanwezig). De locatie is ontzettend sfeervol en heeft een goede licht- en geluidsinstallatie. De ruimte heeft een houten vloer, ideaal voor onze blote voeten.

Kom je uit je werk en/of wil je van tevoren eten? Dat kan op het terras bij Zandfoort aan de Eem.

Tickets
Kaarten aan de deur: 17,50 euro. Aanmelden kan via: info@ecstaticdanceamersfoort.nl. Stuur ons een mail met je telefoonnummer.

Belangrijk (!) Reserveer alleen een kaartje als je zeker weet dat je komt.

Parkeren
Parkeren kan bij Zandfoort aan de Eem voor de deur. Normaliter kost parkeren €2,40 per uur; het maximale dagtarief is €7,65. In samenwerking met parkeergarage Eemplein verkoopt Zandfoort aan de Eem dagkaarten á €6 per stuk. Breng je inrijkaart mee naar de bar en wissel deze om.

Openbaar vervoer
Amersfoort Centraal station is op loopafstand, ca. 900 meter.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie