Anna Nooshin in gesprek met studenten MBO Amersfoort
Anna Nooshin in gesprek met studenten MBO Amersfoort Nike Martens

Anna Nooshin ontmoet studenten MBO Amersfoort

1 juni 2021 om 11:02 Lokaal Deel je nieuws

Succesvolle influencer en onderneemster moedigt studenten aan hun droom te volgen.

Anna Nooshin ontmoette maandag 31 mei studenten in theater De Flint in Amersfoort. Zij gaf een interessant minicollege met tips en adviezen over hoe je je loopbaan van de grond krijgt. En Anna beantwoordde vragen van studenten over haar ondernemingen en carrière. De studenten liepen gisterenmiddag met veel inspiratie de zaal uit.

‘Durf te dromen én het gewoon te doen!’

Anna Nooshin wilde de studenten vooral meegeven dat zij voor hun droom moeten gaan. ‘Volg je hart en ga ervoor: heb je een idee? Ga het dan doen! Een uitgebreid plan is niet nodig. Begin ergens en denk er niet te lang over na. Win praktisch advies in bij de juiste mensen. Lukt het niet? Dan heb je het geprobeerd en ervan geleerd.’

‘Het is goed om te leren over het leven: solliciteren, voor jezelf opkomen, gezondheid en mentaal sterk zijn. Die onderwerpen zijn belangrijk. Als je voelt dat je daar begeleiding in wilt, dan mag je daarvoor ook hulp van je school vragen’.

‘Ken je waarde’

Anne gaf de studenten nog een mooi advies mee: ‘Hou je kennis paraat en weet wat je waarde is. Dit helpt je in het bedrijfsleven, maar ook in je privéleven, om steviger in je schoenen te staan.’

Anna Nooshin

Anna Nooshin is de oprichtster van één van de succesvolste de lifestyle blogs NSMBL, met maandelijks meer dan drie miljoen bezoekers blogs. Anna deelt haar kennis als lifestyle deskundige bij RTL Boulevard en in haar zelfgeschreven boek On Top. Daarnaast heeft Anna sinds 2015 een veelbekeken vlog-kanaal op YouTube, waar ruim 50.000 abonnees haar trouw volgen.
Anna bouwde haar bedrijf vanuit het niets op met ambitie en ondernemerschap. Een inspiratie voor studenten van het MBO Amersfoort.

MBO Amersfoort inspireert studenten met gastcolleges

MBO Amersfoort organiseerde al vaker gastcolleges om hun studenten een hart onder de riem te steken in coronatijd. Na een lange periode van vooral online lessen, ontmoeten de studenten elkaar en een boeiende gastspreker.

Met MBO Amersfoort maak je werk van je waarde.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie