poster
poster Rabo ClubSupport

AV Triathlon Gemeentewinnaar Club van het Jaar 2021

27 mei 2021 om 22:41 Sport Deel je nieuws

Sportclub AV Triathlon mag zich een jaar lang ‘Gemeentewinnaar Club van het Jaar 2021’ noemen. De vereniging haalde in Amersfoort de meeste stemmen in de categorie Sport bij een verkiezing onder sport- en cultuurclubs. Op zaterdag 29 mei is er voor alle leden taart om het samen te vieren.

Gezondheid voorop

Bij AV Triathlon staat gezondheid voorop: het gaat om samen actief bewegen in de buitenlucht, op een verantwoorde manier waarbij er elke keer weer wat te beleven valt. De trainingen voor volwassenen zijn net weer gestart, na maandenlang op een laag pitje te hebben gestaan vanwege de coronamaatregelen. Op elke dag van de week kunnen mensen meedoen aan hardlopen, wandelen, fietsen, zwemmen of jeugdatletiek. De vereniging staat open voor alle leeftijden en sporten kan op alle niveaus. Onlangs is er een nieuwe running groep gestart voor jongvolwassenen (18-27 jaar).

Sterke clubs

De verkiezing is onderdeel van Rabo ClubSupport dat sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning biedt. Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, die samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Het zijn sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. De stemperiode liep van 31 maart tot en met 24 mei. AV Triathlon behaalde 352 stemmen. Er deden 13 sportclubs uit Amersfoort mee en daarnaast 5 cultuurclubs.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie