illustraties uit het boek
illustraties uit het boek Ilona Stremmelaar

verbeter het contact in de klas door te tekenen

26 mei 2021 om 11:13 Lokaal Deel je nieuws

Ben jij leerkracht/juf/meester en vind je het soms ook lastig om tekenen en schilderen in te zetten in je klas? Dan is dit artikel waarschijnlijk interessant voor jou. 

Het E-Book TEKENCONTACT voor het onderwijs is sinds kort beschikbaar. Het is een aanvulling op het boek TEKENCONTACT en het is speciaal geschreven voor het onderwijs. In dit E-Book tips, variaties, aanvullingen, extra oefeningen in mindfulness, visualisaties, lichaamsgerichte oefeningen en heel veel creatieve tekenoefeningen. Ik differentieer voor alle leeftijden.

Het boek TEKENCONTACT is oorspronkelijk geschreven voor kinderen met autisme en hun ouders. Door samen te tekenen verbetert het contact. Er zijn geen woorden voor nodig. Toen ik het boek eind vorig jaar had uitgegeven kwamen er vragen uit het onderwijs. Kan ik deze leuke en mooie tekenoefeningen ook gebruiken in mijn klas? Heb je daar tips voor? Dit heeft me ertoe aangezet om deze aanvulling te schrijven. 

Ik heb er met erg veel passie en plezier aan gewerkt en ik hoop dat het veel leuke, creatieve en verrassende lessen van echt contact zal opleveren en dat leerkrachten er met plezier mee aan het werk zullen gaan in en buiten de klas. Je kunt meer lezen over dit E-book en het boek TEKENCONTACT en dit E-Book bestellen via de website: www.tekencompas.nl/boek

Ook staat er een nieuwe Blog op de website waarin je meer kunt lezen hoe tekenen positief werkt. www.tekencompas.nl/blog

energetische tekentechniek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie