Toonkunst Amersfoort houdt Open Repetitie op Maxima's verjaardag.

17 mei 2021 om 09:40 Lokaal Deel je nieuws

Koningin Maxima promoot 'Meer muziek in de klas'. We zien vaak dat zij graag meezingt. Zingen, waar dan ook, maakt iets in je los, geeft je energie. Dat ervaren de leden van gemengd koor Toonkunst Amersfoort iedere repetitie of uitvoering volop. De corona maatregelen vielen ook hen zwaar. Zingen in je eentje doet je goed, maar samen zingen en zingen voor publiek is toch wel de kroon op het muzikale gebeuren. Genieten van de samenklank, de emotie samen beleven. Toonkunst Amersfoort hoopt eind november de Messiah in een goed bezette Sint Joriskerk uit te voeren. Af en toe houden ze een Open Repetitie, zo ook weer 17 mei. Via Zoom. Wie kennis wil maken met dit koor en de Messiah als koorlid mee wil zingen in de Sint Joriskerk, kan contact opnemen via secretariaat@toonkunstamersfoort.nl. Vanaf 19.30 uur kan kennis gemaakt worden met het bestuur. De online repetitie begint om 20.00 uur en duurt een uur.

Gerben Budding, stadsorganist van Gouda, is sinds 1 juni 2020 de dirigent van dit koor. Hij weet de leden via de zoom repetities toch te stimuleren. Hij brengt vaart in de repetities en houdt ervan om af en toe een komische noot te lanceren. Er hebben zich de afgelopen maand nieuwe leden aangemeld die de vorige Open Repetitie een goede indruk kregen. Wie volgt? Van harte uitgenodigd!

Van harte welkom bij de Open Repetitie van 17 mei. Kun je vanavond niet, neem toch contact op met het secretariaat. Een andere repetitie bijwonen is ook mogelijk. Meer informatie op de website van het koor.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie